Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συλλαλητηρίων

Από neolaia.gr Team 24 Οκτωβρίου 2019

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας.

Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας και η Τροχαία θα πραγματοποιήσει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για όλη τη διάρκεια της ημέρας στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας. Δες παρακάτω τι θα ισχύσει!

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Τα συλλαλητήρια ξεκινούν από τις 10:30 με συνδικάτα των ΟΤΑ στην Πλατεία Βάθη, στις 11:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, στις 12:00 στα Προπύλαια φοιτητικοί σύλλογοι, στις 17:00 στην Πλατεία Συντάγματος ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ και στις 18:30 το ΠΑΜΕ στα Προπύλαια.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων. Μάλιστα, παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, κατά μήκος των διαδρομών των πορειών, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Δες ακόμα: Συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας από ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΟΕ-ΟΤΑ – Δείτε αναλυτικά

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486