Προειδοποίηση Αρναούτογλου για τον καιρό: Πότε θα πέσουν τα πρώτα χιόνια
Ψυχρή εισβολή αναμένεται και στην Ελλάδα

Mέχρι τα τέλη Οκτωβρίου έχουμε περιθώριο να ζήσουμε θερμοκρασία καλοκαιριού, ενώ σε ορισμένες περιοχές οι θερμοκρασίες θα φτάσουν και τους 26 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την πρόγνωση που κάνει ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Από την επόμενη εβδομάδα, όμως, στη βόρεια Ευρώπη αναμένεται μια ψυχρή εισβολή που δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμα και στη χώρα μας, προς τα ανατολικά και βορειοανατολικά, ρίχνοντας σημαντικά τον υδράργυρο.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, λοιπόν:

«Η αλλαγή του καιρού θα περιλαμβάνει ψυχρές αέριες μάζες, χειμωνιάτικου τύπου, για μεγάλο κομμάτι της βορειοανατολικής Ευρώπης. Τα πλοκάμια της ψυχρής εισβολής φαίνονται να απλώνονται προς το πρώτο πενθήμερο του Νοεμβρίου και λίγο πιο νότια, ίσως φτάσουν στα Βαλκάνια και μπορεί να επηρεάσουν τη χώρα μας».

Ψυχρότερες αέριες μάζες από την κεντρική και βόρεια Ευρώπη αναμένεται να κινηθούν νοτιότερα και αφού περάσουν πάνω από υγρότερες και θερμότερες περιοχές, θα σχηματίσουν βαρομετρικά χαμηλά κοντά στην περιοχή μας με αποτέλεσμα τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου η Ελλάδα να επηρεαστεί από ισχυρές βροχές, πτώση της θερμοκρασίας, ακόμη και τα πρώτα χιόνια στα βουνά.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;