Sex and the City: Η θεωρία της Sarah Jessica Parker για τη σειρά που θα σε βάλει σε σκέψεις
Η θεωρία της Sarah Jessica Parker για το Sex and the City αλλάζει όλη τη σειρά, αλλά μας αρέσει πολύ!

H Sarah Jessica Parker έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Carrie Bradshaw στην πολύ επιτυχημένη, Αμερικάνικη σειρά Sex and the City. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες, σειρές, αλλά έχει κάνει και άλλα επιχειρηματικά βήματα. Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της, όμως, αποκάλυψε μία θεωρία για την επιτυχημένη σειρά που…. μας έβαλε σε σκέψεις!

Η Parker, που λες, έχει μια θεωρία και η θεωρία της βασίζεται σε στοιχεία που μας έχει δώσει η σειρά. Η ηθοποιός, λοιπόν, λέει ότι οι τρεις κολλητές φίλες της Carries, ίσως, να μην υπήρξαν πουθενά αλλού παρά μόνο στη δική της φαντασία!

Ακραίο; Μπορεί! Αλλά, δες που το βασίζει η Parker!

“Δεν ξέρουμε καν αν η Σαμάνθα, η Μιράντα και η Σάρλοτ ήταν αληθινές.

Σκέφτομαι συχνά ότι η Κάρι απλώς τις φαντάστηκε. Η Κάρι είναι συγγραφέας. Διηγείται μια ιστορία κάθε εβδομάδα. Πάντα αυτό που βλέπουμε είναι τα γεγονότα από τη δική της σκοπιά. Πάντα.

Όταν η Κάρι πήγε στο Παρίσι και άφησε τον υπολογιστή της στη Νέα Υόρκη, για πρώτη φορά δεν διηγείται μια ιστορία, αλλά βλέπουμε τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο. Αν το σκεφτείτε καλά, είναι η μοναδική φορά σε όλη τη σειρά που συμβαίνει αυτό. Έτσι δεν είναι; Ο υπολογιστής της είναι το μέσο, ο αγωγός μέσα από τον οποίο το κοινό μαθαίνει για τη Σάρλοτ, τη Μιράντα και τη Σαμάνθα. Χωρίς αυτόν, οι τρεις τους εξαφανίστηκαν ξαφνικά.”

Αυτά όλα τα αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο News Corp Australia. Και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μας έχουν βάλει σε σκέψεις για όλη τη σειρά! Πάω να την δω ξανά για να σου πω αν στέκει η θεωρία της!

Δες ακόμα: Sex and the City: Επιστρέφει η τηλεοπτική σειρά που άλλαξε την τηλεόραση;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;