Δε φαντάζεσαι για ποιο λόγο μία διεθνής πτήση είχε καθυστέρηση μίας ώρας!
Μία πτήση από το Λονδίνο προς το Όστιν του Τέξας είχε καθυστέρηση μίας ώρας για έναν περίεργο λόγο!

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη σε μία πτήση από το Λονδίνο προς το Όστιν του Τέξας. Στην εν λόγω πτήση προκλήθηκε αναστάτωση από δύο… μοναδικούς επιβάτες!

Στην πτήση αυτή, επενέβαιναν και  δύο γαλλικά μπουλντόγκ, τα οποία φορούσαν φουστίτσες μπαλέτου. Τα δύο σκυλάκια άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα δυσφορίας.

Ο πιλότος της πτήσης αποφάσισε ότι οι σκύλοι, που προσφέρουν συναισθηματική υποστήριξη, δεν ήταν σε θέση να πετάξουν και θα έπρεπε να κατέβουν από το αεροπλάνο μαζί με τους ιδιοκτήτες τους. Όλη αυτή η κατάσταση είχε σαν αποτέλεσμα, η πτήση να καθυστερήσει μια ώρα από την προγραμματισμένη αναχώρησή της.

Όπως, ανέφερε εκπρόσωπος της νορβηγικής εταιρείας στο “The Independent”:

“Η ασφάλεια των επιβατών μας και του πληρώματος είναι πάντα η νούμερο ένα προτεραιότητά μας.

Η πτήση D17181 από το Γκάτγουικ στο Όστιν δεν είχε αναχωρήσει ακόμα, όταν ο πιλότος αποφάσισε την αποβίβαση των σκύλων συναισθηματικής υποστήριξης και των δύο ιδιοκτητών τους στην πύλη, επειδή οι σκύλοι παρουσίαζαν συμπτώματα δυσφορίας στην καμπίνα.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας εκπρόσωπος από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ δήλωσε ότι οι σκύλοι ήταν απολύτως πιστοποιημένοι και κάλυπταν όλες τις απαιτήσεις, περιλαμβανομένων διαβατηρίων και απαραίτητων εγγράφων, όταν πέρασαν από την ασφάλεια του αεροδρομίου και επιβιβάστηκαν. Οπότε, ήταν έτοιμοι να πετάξουν.

Η νορβηγική εταιρεία επιτρέπει την επιβίβαση σκυλιών συναισθηματικής υποστήριξης στο αεροπλάνο σε όλες τις απευθείας πτήσεις από και προς τις ΗΠΑ. Σε αυτόν τον κανόνα αποκλείονται οι πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δες ακόμα: Η ιστορική πτήση των 19 ωρών από Νέα Υόρκη προς Σίδνεϊ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;