13ο Διεθνές Συνέδριο Interactive Mobile Communication Technologies and Learning

Από neolaia.gr Team 29 Οκτωβρίου 2019

Το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ διοργανώνει το 13ο Διεθνές Συνέδριο IMCL!

To Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει το 13ο Διεθνές Συνέδριο IMCL2019 (13th International Conference on Interactive Mobile Communication Technologies and Learning), το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 έως την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace. Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:00.

Το Συνέδριο IMCL2019 εξετάζει ερευνητικά και τεχνολογικά θέματα που σχετίζονται με τη μάθηση μέσω κινητών συσκευών (mobile learning), τις κινητές τεχνολογίες (mobile technologies) και τις κινητές εφαρμογές (mobile apps). Το πρόγραμμά του Συνεδρίου περιλαμβάνει τέσσερις κεντρικές ομιλίες, ένα επιμορφωτικό σεμινάριο και ένα εργαστήριο, και κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστούν πάνω από 100 επιστημονικά άρθρα και θα διοργανωθούν ειδικές συνεδρίες με θέματα όπως η επαυξημένη πραγματικότητα, τα σοβαρά παιχνίδια, η τεχνολογία και ο αθλητισμός, τα 5G ασύρματα δίκτυα, κ.ά.

Διοργανώνεται για 4η φορά στη Θεσσαλονίκη από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 250 συμμετέχοντες από την Ελλάδα αλλά και περισσότερες από 20 χώρες του εξωτερικού.

Η γλώσσα του Συνεδρίου είναι η αγγλική.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.imcl-conference.org/

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486