AirPods Pro: Τα νέα ακουστικά της Apple είναι γεγονός
Τα AirPods Pro θα κυκλοφορήσουν από την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

Τα νέα ακουστικά AirPods Pro αποκάλυψε η Apple τη Δευτέρα που μας πέρασε και οι fans της εταιρείας, αλλά και της τεχνολογίας γενικότερα, έχουν ξετρελαθεί.

Πρόκειται για τη νέα σχεδιαστικά έκδοση των «έξυπνων ακουστικών» της γνωστής εταιρίας, τα οποία ξεχωρίζουν κυρίως γιατί περιλαμβάνουν απομόνωση του θορύβου και των εξωτερικών ήχων.

Τα AirPods γενικώς είναι ένα από τα πιο πετυχημένα προϊόντα της Apple σε πωλήσεις και, παρότι μπορεί να υστερούν σε ποιότητα ήχου μπροστά σε άλλα ασύρματα ακουστικά, η ευκολία χρήσης και η σταθερή τους σύνδεση υπερκαλύπτουν κάθε μειονέκτημα.

Η Apple, λοιπόν, προχώρησε στο παρακάτω της βήμα, αποκαλύπτοντας τα νέα AirPods Pro, τα οποία, ωστόσο, δεν ανακοινώθηκαν σε κάποιο ειδικό event, αλλά απλά εμφανίστηκαν στο site της πασίγνωστης εταιρίας.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Τα AirPods Pro θα κυκλοφορήσουν από αύριο, Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, με το κόστος τους στις Ηνωμένες Πολιτείες να αγγίζει τα 249 δολάρια, ακριβότερα από τα AirPods 2.

AirPods Pro – Ηχομόνωση: Το βασικότερο χαρακτηριστικό

Τα νέα ακουστικά μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με την πρωτότυπη έκδοση, αλλά έχουν μια άκρη στο ακουστικό που τους επιτρέπει να κάθονται πιο άνετα, ώστε να διατηρούν σε μεγαλύτερο βαθμό την ηχομόνωση.

Η λειτουργία πλήρους ηχομόνωσης που προφανώς μπορεί να απενεργοποιηθεί αν ο χρήστης θέλει, είναι και το βασικότερο χαρακτηριστικό των νέων αυτών ακουστικών.

Όπως ανέφερε η Apple, με τον τρόπο αυτό, οι άνθρωποι μπορούν να ακούν την αγαπημένη τους μουσική, ακούγοντας παράλληλα και τους ήχους γύρω τους.

Ο νέος αισθητήρας στο ακουστικό επιτρέπει επίσης την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας, καθώς και την ενεργοποίηση άλλων αλλαγών, όπως η αναπαραγωγή μουσικών κομματιών ή απάντηση τηλεφωνικών κλήσεων.

Λειτουργία Adaptive EQ

Στα AirPods Pro υπάρχει και μια ακόμα λειτουργία που ονομάζεται Adaptive EQ, η οποία, σύμφωνα με την Apple, θα προσαρμόζει τον ήχο στο σχήμα του αυτιού των χρηστών, βελτιώνοντας τόσο την ποιότητα του ήχου όσο και τη λειτουργία της πλήρους ηχομόνωσης.

Δείτε ακόμα: Γιατί το autocorrect της Apple εξακολουθεί να κάνει τόσα πολλά λάθη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;