Γιάννης Στάνκογλου: Μίλησε για την επιτυχία της σειράς
Ο Γιάννης Στάνκογλου σε μία συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για τη σειρά "Άγριες Μέλισσες" και την αποδοχή της από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς και έχει λάβει μέρος σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες, σειρές, αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Τώρα, μπορείς να απολαύσεις στον ηθοποιό στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για τη σειρά αυτή.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στον γνωστό δημοσιογράφο για αρκετά πράγματα για την καριέρα του και μέσα σε όλα για τη σειρά “Άγριες Μέλισσες” και την επιτυχία που έχει διαγράψει μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός πρωταγωνιστής δήλωσε:

“Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή. Αυτό, λίγο ή πολύ, μας εκπλήσσει και εμάς που είμαστε κάθε μέρα στο σετ και γυρίζουμε αρκετές σκηνές με τους συναδέλφους.

Είναι μια σειρά που, κατ’ αρχήν, αγαπάμε πολύ όλοι. Εγώ προσωπικά, διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με αυτή τη σειρά. Είπα αμέσως ναι, θέλω να το κάνω.

Όταν άκουσα μετά ποιοι θα είναι οι συνεργάτες αυτής της δουλειάς, είπα κατευθείαν ναι. Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν κάνει τηλεόραση αλλά και νέα, φρέσκα πρόσωπα που δεν έχουν κάνει τηλεόραση.

Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά. Από ότι φαίνεται, ύστερα και από τρεις τέσσερις εβδομάδες προβολής, το σασπένς μένει υψηλό και αυτό για καθημερινή σειρά δεν είναι εύκολο.

Ο κόσμος, νομίζω, ξέρει να διαλέγει και που μένει. Αν κάτι είναι καλό, θα το προσέξει, θα το παρακολουθήσει και θα το ακολουθήσει.”

Δες τη σχετική συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Αυτό ήταν το αρχικό καστ της σειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;