Κάνε την τύχη σου με τις 10 νέες θέσεις εργασίας στο CollegeLink!
Μάθε περισσότερα εδώ!

“Σε ενδιαφέρει ένα επάγγελμα που να είναι δημιουργικό, συναρπαστικό και προσοδοφόρο; Που να σου επιτρέπει να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός; Πρέπει να ανακαλύψεις τη δουλειά για την οποία γεννήθηκες!”, όπως γράφει και ο Ουλιαμς Νικ σε εισαγωγή βιβλίου του.

Startup Agent @Interamerican

Η Interamerican είναι ελληνική ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στις υπηρεσίες βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας. Η έδρα της είναι στο Μαρούσι της Αττικής. Ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, διεθνή ασφαλιστικό όμιλο με έδρα την Ολλανδία. Αν θες να εργαστείς δίπλα στους καλύτερους, η ευκαιρία είναι εδώ! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Graphic Designer @Mad TV Greece

Σίγουρα έχεις συνδεθεί στο Μad για να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη ή έχεις παρευρεθεί σε events του καναλιού! Το Mad TV είναι το πρώτο ελληνικό μουσικό κανάλι, το οποίο ξεκίνησε την εκπομπή του το 1996. Αν θες να ενταχθείς σε μια άκρως δημιουργική και νεανική παρέα, μην αργείς ούτε λεπτό! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Support Associate @Wolt

Στην ελληνική αγορά έχει ενταχθεί η φινλανδική Wolt. Η Wolt είναι μια online πλατφόρμα delivery φαγητού από εστιατόρια, που συνεργάζεται παράλληλα με κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να βοηθήσει στην παράδοση του φαγητού και να κερδίσει ένα εισόδημα, με ένα μοντέλο που θυμίζει το Uber για τις μεταφορές. Η εταιρεία ξεκίνησε από την Φινλανδία το 2015 και πλέον βρίσκεται σε μια σειρά ευρωπαϊκών πόλεων. Έχει λάβει 15 εκατομμύρια σε χρηματοδότηση από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως από τον Niklas Zennström (ιδρυτή του Skype), τον Risto Siilasmaa (Chairman στη Nokia) και την EQT Ventures. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Marketing Assistant @Rosili Publishing House

Ο εκδοτικός οίκος Rosili ειδικεύεται στην έκδοση επιχειρησιακών βιβλίων, τα οποία καλύπτουν τους τομείς: Μάρκετινγκ, Διοίκηση, Οικονομία, Λογιστική, όπως επίσης Αυτοβελτίωσης και Γενικού περιεχομένου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον αναγνώστη σύγχρονα και ποιοτικά βιβλία, τα οποία να παρουσιάζουν την επιστημονική θεωρία με τρόπο κατανοητό και παράλληλα να τη συνδέουν με την πράξη μέσω των πραγματικών παραδειγμάτων, των ασκήσεων και των case studies. Αν τα βιβλία είναι ο κόσμος σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Πωλητής Τμήματος Χονδρικής @WATobject

Η εταιρεία διεξάγει επιτυχημένα εμπορική δραστηριότητα εισαγωγών στην Ελλάδα και αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο χονδρικής σε μια πληθώρα από διεθνή αναγνωρισμένες μάρκες που καλύπτουν τις κατηγορίες: είδη δώρου, concept items, είδη διακόσμησης, είδη lifestyle / design, χρηστικά είδη, αξεσουάρ μόδας, παιχνίδια. Η εταιρεία WATobject αναζητά συνεργάτες για την ανάπτυξη του τμήματος πωλήσεων χονδρικής. Τι λες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Σύμβουλος Εταιρικών Πωλήσεων @Typografisa

Για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια είναι αφοσιωμένοι στο να παραδίδουν άμεσα τις καλύτερες ποιοτικά εκτυπώσεις των εντύπων των συνεργατών τους. Η υπόσχεσή τους είναι να παρέχουν στους πελάτες τους την καλύτερη σχέση μεταξύ τιμής, ποιότητας, και εμπειρίας εξυπηρέτησης. Σε πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας αναζητούν Σύμβουλο Εταιρικών Πωλήσεων, να ενταχθεί στο δυναμικό τους. Γίνε μέλος της ομάδας τους, στέλνοντας την αίτηση σου τώρα!

Responsible for Quality Management , Quality Control and ISO procedures @VOULGARELIS TOOLING

Η Voulgarelis Tooling είναι μία ολοκληρωμένη κατασκευαστική και παραγωγική μονάδα καλουπιών και πλαστικών εξαρτημάτων. Προσφέρουν με συνέπεια λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας ,προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποδοτικές τεχνικές κατασκευής σε μια σειρά από αγορές όπως η αυτοκινητοβιομηχανία η βιομηχανία ιατρικών συσκευών η κατασκευαστική βιομηχανία κ.α.

Από το 1983 προσφέρουν ξεχωριστές υπηρεσίες και καινοτομία στους πελάτες τους και είναι σε θέση να λύσουν ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα χύτευσης καλουπιού. Γι’ αυτό είναι οι αποκλειστικοί συνεργάτες εταιρειών σε καλούπια και εξαρτήματα μεγάλης πολυπλοκότητας και μικρών ανοχών. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Intern/ Junior Developer @ QualityWeb

Ονειρεύεσαι να γίνεις Super Pro Developer; Έχεις γνώσεις Html, CSS, Javascript, WordPress και αναζητάς να κάνεις τα πρώτα βήματα της καριέρας σου; Αναζητούν να καλύψουν 1 θέση Developer για πρακτική θέση και 1 θέση Junior Developer. Θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ομάδα, η οποία απασχολείται για μία ευρεία γκάμα πελατολογίου της αγοράς. Είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του online marketing και της κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop από το 2000. Έχουν αναπτύξει το δικό τους σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System), δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα, την ασφάλεια, την διαφορετικότητα και την ευκολία στη χρήση. Το CMS τους έχει αποτελέσει τη βάση για περισσότερες από 2.000 κατασκευές ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό πάντα με συνεχή εξέλιξη, ενσωματώνοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και λειτουργίες. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

MARKETING ASSISTANT @MEDI SEI SA

Η MEDI SEI Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1998 και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας παραφαρμακευτικών προϊόντων. Με συνεχή, δυναμική άνοδο και λειτουργώντας από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2008 και διακινεί μια ευρεία γκάμα επιτυχημένων εμπορικών σημάτων που, μεταξύ άλλων, αφορούν στην περιποίηση του δέρματος, στην αντιμετώπιση του ερεθισμένου λαιμού καθώς και στην φροντίδα τραυμάτων μέσα από την παροχή εξειδικευμένου επιδεσμικού υλικού. Η MEDISEI Ανώνυμη Εταιρεία Καλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων με επιτυχημένη πορεία ετών στον χώρο του φαρμακείου επιθυμεί να προσλάβει Marketing Assistant. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Support Specialist @fullybooked

H fullybooked βοηθάει τους πελάτες της στον κόσμο του διαδικτύου και να κάνουν ηλεκτρονική διανομή των δωματίων τους με τον βέλτιστο τρόπο. Σε ενδιαφέρει; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;