Ο Ρόμπι Γουίλιαμς υπέρ της Γκρέτα Τούνμπεργκ: Πρέπει να συνεχίσει όπως αυτή θέλει
Τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο βρετανικό GQ

Τη στήριξή του στην 16χρονη ακτιβίστρια από τη Σουηδία, Γκρέτα Τούνμπεργκ, εξέφρασε ο γνωστός τραγουδιστής, Ρόμπι Γουίλιαμς, καταδικάζοντας όσους της ασκούν κατά καιρούς δριμεία κριτική.

Σε συνέντευξή του στο βρετανικό GQ, ο διάσημος μουσικός είπε πως ο κόσμος πρέπει να αφήσει την Γκρέτα Τούνμπεργκ να είναι ο εαυτός της, ανεξάρτητα με το τι σκέφτονται για την περιβαλλοντική, ακτιβιστική της δράση.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «δεν έχει σημασία τι σκέφτεσαι για την Γκρέτα ή για αυτά που λέει, τον τόνο της ή τις εκφράσεις του προσώπου της, την οργή της, το πάθος της, θα πρέπει να της επιτραπεί να το κάνει αυτό χωρίς να είναι ντροπή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Your 7AM wake-up call… from Mr. Entertainment himself, #RobbieWilliams ? For this week’s #GQHype cover, we spoke exclusively to the singer (and legend) all about sex, drugs, #GretaThunberg, @gucci, #LiamGallagher and ‘The List’. LINK IN BIO for the full interview with @jonathangq. ? @bryanadams ? @luke_jefferson_day // #GQ Editor @dylanjonesgq

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British GQ (@britishgq) στις

Ο 45χρονος τραγουδιστής επέκρινε αυστηρά την κριτική ανθρώπων, όπως αυτή του Πιρς Μόργκαν και του προέδρου της LVMH Μπερνάρ Αρνό, χαρακτηρίζοντάς την  «ενοχλητική» και δηλώνοντας ότι συμφωνεί με την νεαρή ακτιβίστρια για το κλίμα, χωρίς να ενστερνίζεται απαραίτητα τις απόψεις της για την κλιματική αλλαγή.

Όπως δήλωσε στη συνέντευξή του ο δημοφιλής τραγουδιστής: «Δεν τα βλέπω απαραιτήτως από τη δική της οπτική γωνία, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχίσει όπως αυτή θέλει».

Το σχόλιο του Ρόμπι Γουίλιαμς έρχεται μετά τη δήλωση του Πιρς Μόργκαν ότι ανησυχεί για την Γκρέτα Τούνμπεργκ, καθώς πιστεύει ότι κάποιοι την «χρησιμοποιούν».

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γουίλιαμς, ανέφερε τα εξής:

“Σχόλια από μ@@@κες χωρίς συμπόνοια δεν πρόκειται να βοηθήσουν τον ψυχισμό του κοριτσιού, όποια άποψη και αν έχεις για το κλίμα. Είναι 16 ετών. Δεν τα βλέπω απαραιτήτως από τη δική της οπτική γωνία, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχίσει όπως αυτή θέλει».

Δες ακόμα: Σειρά έχει ο Πούτιν στο σοσιαλμιντικό τρολάρισμα της Γκρέτα Τούνμπεργκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;