Game of Thrones: Επιστρέφει μέσα από το prequel
Το Game of Thrones επιστρέφει στις οθόνες μέσα από τη σειρά House Of The Dragon και δεν μπορώ να περιμένω!

Ο “πόλεμος” των streaming υπηρεσιών θα συνεχιστεί με το HBO Max. Το γνωστό κανάλι που μας έχει δώσει τεράστιες επιτυχίες όπως το Sex and the City, The Sopranos και το Game of Thrones, μπαίνει στα νερά του Netflix πολύ δυναμικά. Και αυτό γιατί ανακοίνωσε την επιστροφή του Game of Thrones μέσα από την prequel σειρά House of The Dragon!

Ο γνωστός τηλεοπτικός σταθμός θέλει να μπει στο παιχνίδι του streaming και έχει ρίξει όλα τα δυνατά του όπλα σε αυτό. Από την απόκτηση μεγάλων επιτυχιών όπως η σειρά “Φιλαράκια”, αλλά και με πρωτότυπο περιεχόμενο. Μέσα στις ανακοινώσεις ήταν και η σειρά House Of The Dragon που αφορά την ιστορία του Οίκου των Targaryen.

Συγκεκριμένα, η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια (αρχικά, γιατί αν έχει επιτυχία θα συνεχιστεί σίγουρα) και θα βασίζεται στο μυθιστόρημα “Fire and Blood” του George R. R. Martin. Η σειρά θα διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα που είδαμε να εκτυλίσσονται στο Game of Thrones. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο George R. R. Martin σε συνεργασία με τον Ryan Condal. Ενώ, στο project θα συμμετέχει και ο Miguel Sapochnik, που θα σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια της σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης αυτός έχει σκηνοθετήσει κάποια από τα καλύτερα επεισόδια του Game of Thrones.

Ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, στο Hollywood Ρeporter τα εξής:

“Το σύμπαν του Game Of Thrones είναι τόσο πλούσιο με ιστορίες. Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε τις ρίζες του Οίκου των Targaryen και τα πρώτα χρόνια στο Westeros μαζί με τον Miguel, τον Ryan George και τον George R. R. Martin.”

Εμείς σίγουρα θα του ρίξουμε μία ματιά γιατί η ιστορία του κόσμου που δημιούργησε ο George R. R. Martin είναι αρκετά πλούσια. Που ξέρεις, μπορεί να μας αλλάξει τη γνώμη για την 8η σεζόν!

Δες τη σχετική ανακοίνωση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς!

Δες ακόμα: Βραβεία Emmy 2019: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;