Πώς είναι να ζεις με διπολική διαταραχή
Ο Maarten Hemmen είναι ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως που πάσχουν από την ασθένεια

Περίπου 350.000.000 άνθρωποι στον κόσμο ζουν με διπολική διαταραχή. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς παλεύουν καθημερινά για μια «φυσιολογική ζωή», όμως, αυτό που εμποδίζει τις περισσότερες φορές έναν άνθρωπο είναι το κοινωνικό στίγμα που φέρει μια ασθένεια, καθώς η λανθάνουσα προτροπή της κοινωνίας δεν είναι άλλη από το να την “κρύψεις”, να την περιστείλεις με όποιον τρόπο μπορείς.

Σε βίντεο του DW Documentary, συστηνόμαστε με τον Maarten Hemmen, έναν νεαρό άνδρα που έχει διπολική διαταραχή και, παρόλα αυτά, είναι αποφασισμένος να αλλάξει το στίγμα που επικρατεί γύρω από τη συγκεκριμένη πνευματική νόσο.

Ο Maarten Hemmen, λοιπόν, ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως που πάσχουν από την ασθένεια, έχοντας πλήρη επίγνωση του τι είναι διπολική διαταραχή και του τι αυτή συνεπάγεται, έχει επιλέξει να καταγράφει στο blog του όλες τις εμπειρίες που βιώνει, ζώντας μ’ αυτήν.

Μάλιστα, σε μια πρόσφατη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία, ο ίδιος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει άμεσα με ανθρώπους που ενδιαφέρονταν να μάθουν περισσότερο πράγματα γι’ αυτή την συνθήκη στη ζωή του.

Πώς είναι, λοιπόν, να ζεις με διπολική διαταραχή;

Δες ακόμα: Πολεμώντας τον σεξισμό της Wikipedia

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1