Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 2 Νοεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δείτε τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σας!

Καρκίνος

Η πορεία των ημερών, είναι για σας εποικοδομητική, αν δώσετε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες. Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πιο φωτεινή, πιο ενδιαφέρουσα και πιο δημιουργική. Κι αυτό γιατί μέσα από διαρκείς εικόνες και ιδέες, θα μπορείτε να έχετε ερεθίσματα για δημιουργικότητα και έργο. Καθώς φαίνεστε να είστε αρκετά εκφραστικοί αυτή την περίοδο, η δύναμή σας μαγνητίζει και προσφέρει έδαφος για να κάνετε επιλογή σε ένα στόχο που θα αγαπήσετε και θα επεξεργαστείτε σταθερά στο επόμενο διάστημα. Εξ άλλου η Αφροδίτη δέχεται βοήθεια στην πορεία της διέλευσής της. Η σκέψη πρέπει να είναι ευέλικτα και θετικά συντονισμένη, και θα μπορείτε να δώσετε βάση στις σπίθες δημιουργικής έκφρασης και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται πληθωρικά. Αν είστε μόνοι, η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα. Αρκεί να μην βιαστείτε να καταλήξετε, δίχως σκέψη, γιατί μετά δεν θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία.

Λέων

Πολύ θετική και δημιουργική περίοδος αυτή που διανύετε. Μάλιστα, στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες, θα διαπιστώσετε πως είναι δύσκολο να μην ξεκινήσετε ένα νέο έργο για σας. Αν είστε ερμηνευτές, θα μπορείτε να καλλιεργήσετε το ταλέντο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ας δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει τις αξίες σας. Νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας. Επειδή δεν δίνετε συχνά την βαρύτητα που πρέπει στις συγκινήσεις σας, θα σας συνιστούσα να χαρείτε κάθε στιγμή, αλλά παράλληλα, να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Υπάρχει η ευκαιρία για να αισθανθείτε ασφαλείς και σταθεροί. Αρκεί να την επεξεργαστείτε και να εργαστείτε σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Παρθένος

Μία ουσιαστική και ενδιαφέρουσα περίοδος για τα συμφέροντά σας, είναι η περίοδος με τον κυβερνήτη σας, Αφροδίτη, στον Τοξότη. Θα κινηθείτε στον φλογερό ρυθμό της Αφροδίτης, και θα νιώσετε την σπίθα του έρωτα και της δημιουργίας. Θα σας αρέσει να απολαμβάνετε τη ζωή και θα επιδιώκετε να είστε λαμπεροί, να εργαστείτε θέτοντας βάσεις για κάθε δημιουργικό κομμάτι της διαδρομής σας. Περισσότερο «γήινοι» στις συνήθειές σας, θα έλεγα πως μπορείτε πλέον να απολαύσετε κάποιες λεπτομέρειες και να κάνετε πιο ωραία την καθημερινότητά σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο και μην έχετε άγχος χωρίς λόγο. Αν και κινείστε με εναλλαγές αυτό το διάστημα, ίσως περιορίζεστε με τους δισταγμούς σας. Η χαρά μπορεί να έρθει από τις αξίες που έχετε σαν βάση ζωής, ή από χαμόγελα που εισπράττετε από τα οικεία σας πρόσωπα. Δώστε χρόνο να ασχοληθείτε με ενδιαφέρον γι’ αυτά. Δώστε σημασία στις συζητήσεις, στο άγγιγμα, στην χαρά που δίνει η παρουσία τους.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
89'
4 - 2
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
86'
1 - 3
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;