Η επιστροφή του "The End of the F***ing World" είναι γεγονός!

Το Netflix ετοιμάζεται να σου κρατήσει και φέτος συντροφιά, γιατί ως γνωστών, σειρές + φθινόπωρο πάνε μαζί.

Mια από τις σειρές, λοιπόν, που μόλις ανανεώθηκαν και κυκλοφόρησαν με καινούρια σεζόν στη γνωστή streaming πλατφόρμα, είναι το “The End of the Fucking World”, αυτή η επική coming of age σειρά που εντυπωσίασε ήδη με την κυκλοφορία των 8 επεισοδίων της πρώτης σεζόν, το 2017.

Το «The End of the Fucking World» είναι βασισμένο στο dark comic του Charles S. Forsman και παρακολουθεί το αυθόρμητο road trip δύο εφήβων, της Alyssa (Jessica Barden) και του James (Alex Lawther), οι οποίοι ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους και ξεκινούν στα καλά καθούμενα, ένα ταξίδι για να βρουν τον πατέρα της Alyssa, ο οποίος την παράτησε όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί. Το ταξίδι αυτό, γεμάτο περιπέτειες και δυσάρεστες, κατά κύριο λόγο, εκπλήξεις, θα τους φέρει πιο κοντά και θα τους επιτρέψει να ξεδιπλώσουν τις πιο τρελές φαντασιώσεις.

Ο Alex Lawther (που μας εντυπωσίασε με την ερμηνεία του στη δυστοπική σειρά του Black Mirror στο επεισόδιο Shut Up and Dance), υποδύεται στο “The End of the F***ing World” έναν ανασφαλή και κοινωνικά αδέξια νέο που προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι είναι ψυχοπαθής, σκοτώνοντας και ταριχεύοντας ζώα, γιατί obviously, that’s what psycho killers do!

Και από εκεί που δεν το περιμένει, να’ σου η εισβολή της Alyssa στη ζωή του, η οποία έρχεται να του τα ανατρέψει όλα με τον απαράμιλλο αυθορμητισμό της κι έτσι, ξεκινά μια σειρά περιπετειών που μάλλον κανείς τους δεν είχε προβλέψει.

H Jessica Barden ως “Alyssa” και ο Alex Lawther ως “James” στο “The End of the F***ing World”

Oκτώ ολοκαίνουρια επεισόδια με τις επίσης ολοκαίνουριες εφηβικές τρέλες των Alyssa και James μόλις κυκλοφόρησαν στο Netflix, γι’ αυτό ετοιμάσου!

Τσέκαρε παρακάτω και το trailer:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: The Witcher: Η νέα σειρά φαντασίας του Netflix έρχεται να σε καθηλώσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;