Οι προτάσεις μας για να περάσεις ένα υπέροχο ΣουΚου
Αυτές είναι οι προτάσεις μας για να περάσεις ένα διαφορετικό και... υπέροχο ΣουΚου.

Σειρές

Αν πάλι δεν έχεις διάθεση να πας σε ένα σινεμά και προτιμάς να κάτσεις να ευχαριστηθείς κάτι στην τηλεόρασή σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δεις μία από τις παρακάτω σειρές!

1. Euphoria

Ένα εφηβικό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστεί η Zendaya. Η σειρά έχει κυκλοφορήσει μόνο την πρώτη της σεζόν με μόλις 8 επεισόδια. Οπότε, θα μπορέσεις να την τελειώσεις μέσα στο ΣουΚου. Ασχολείται με πολλά θέματα τόσο κοινωνικά όσο και εφηβικά και είμαι σίγουρος πώς δε θα μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από αυτή τη σειρά.

2. Έρωτας μετά

Η νέα ελληνική σειρά που θα σε συναρπάσει. Μπορεί όλοι να μιλάνε για τις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά αυτή η σειρά αξίζει τον χρόνο σου. Όλα θα ξεκινήσουν από ένα τροχαίο ατύχημα με θύματα δύο άτομα. Το σώμα μιας γυναίκας θα εξαφανιστεί και ένας άντρας θα πέσει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων θα ζητήσουν απεγνωσμένα απαντήσεις. Τι προκάλεσε αλήθεια το ατύχημα; Ποια είναι η γυναίκα που εξαφανίζεται και ποια η σχέση μεταξύ τους; Τα προσωπικά τους στοιχεία θα δείξουν πως δεν ήταν παντρεμένο ζευγάρι αλλά εραστές. Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους πυροδότησε μια απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή αρμονία θα γίνει μια ψευδαίσθηση και ο πόνος θα καλύψει κάθε άλλο συναίσθημα.

Επίσης, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια για τις ερμηνείες των ηθοποιών που σε κάθε επεισόδιο και σε κάθε σκηνή δίνουν ρεσιτάλ, αλλά και στην μοντέρνα σκηνοθεσία. Είναι μία από τις πιο άρτιες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα κολλήσεις…

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
5'
10 - 5
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;