Rodney Reed: Beyonce, Rihanna και άλλοι διάσημοι ενωμένοι κατά της θανατικής ποινής του!
Η ιστορία του Rodney Reed και η υποστήριξή του από διάσημους celebrities!

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση του Rodney Reed, ενός θανατοποινίτη στις Η.Π.Α. Πιο συγκεκριμένα, ο Rodney Reed καταδικάστηκε σε θάνατο το 1996 για μία δολοφονία στο Bastrop του Τέξας. Αν και υπάρχουν ενδείξεις για το ενδεχόμενο να είναι αθώος, η καταδίκη του σε θάνατο έχει δρομολογηθεί για την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου του 2019.

Πολλοί διάσημοι αστέρες της παγκόσμιας μουσικής πήραν δημοσίως το μέρος του Rodney Reed ζητώντας από τον κυβερνήτη του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, να ζητήσει επανεξέταση της υπόθεσης του Rodney Reed, που έχει ήδη περάσει δύο δεκαετίες της ζωής του στην φυλακή. Ανάμεσα τους είναι η Rihanna, η Beyonce, η Kim Kardashian και ο Μeek Mill, ο οποίος φαίνεται ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος  πάνω σε ζητήματα δικαιοσύνης μετά την αποφυλάκισή του. Οι συγκεκριμένοι celebrities, όσο και άλλοι πολίτες που υποστηρίζουν την επανεξέταση της κατάστασης του Rodney Reed, χρησιμοποιούν προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τις τοπικές αρχές το hashtag #freerodneyreed .

Έχει δημιουργηθεί μία πλατφόρμα μάλιστα, όπου μαζεύονται υπογραφές από πολίτες, προκειμένου να σταλθεί το αίτημα επανεξέτασης του Rodney Reed στον κυβερνήτη Ampot. Οι υπογραφές μέχρι στιγμής ανέρχονται στις 2,644,999 και ο στόχος είναι να μαζευτούν 3,000,000. Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι ήδη έχουν κινητοποιηθεί πολλοί άνθρωποι, πράγμα που γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι ξεπεράστηκε ο αρχικός στόχος των υπογραφών, που ήταν 500.000.Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει η συγκεκριμένη αναφορά τα στοιχεία οδηγούν στον αρραβωνιαστικό της άτυχης κοπέλας, για τον φόνο της οποίας κατηγορείται ο Rodney Reed, ο οποίος είναι μέλος της τοπικής αστυνομίας και έχει βίαιο παρελθόν έχοντας κατηγορηθεί για απαγωγή και σεξουαλική παρενόχληση, λίγο μετά την φυλάκιση του Rodney Reed. Μπορείτε να υπογράψετε το petiton και εσείς εδώ

Δείτε επίσης: Έφτασαν τις 12 οι θανατικές ποινές στο Τέξας μόνο για φέτος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;