Επίσκεψη Σι Τζινπίνγκ: Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και σε Πειραιά
Δείτε τους δρόμους που θα έχουν κυκλοφοριακή συμφόρηση!

Ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ, έφτασε σήμερα (11/11) στην Αθήνα, έχοντας αποδεχθεί την πρόσκληση του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Για αυτό το λόγο θα λάβουν χώρα ορισμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες ενδεχομένως να προκαλέσουν μία κυκλοφοριακή σύγχυση.

Όσον αφορά την Αθήνα, οι ρυθμίσεις έχουν προγραμματιστεί τις πρωινές, τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες, ενώ όσον αφορά τον Πειραιά μόνο τις απογευματινές.

Ο σταθμός του μετρό “Σύνταγμα” άνοιξε και λειτουργεί κανονικά, αλλά υπάρχει κίνηση στους εξής δρόμους:

Αμαλίας, Βασιλίσσης Όλγας(και στα δύο ρεύματα), Βασιλέως Κωνσταντίνου, άνοδος Συγγρού, Κηφισίας (και στα δύο ρεύματα), Περιφερειακό του Καρέα (προς Αθήνα) Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κατεχάκη (από Ηλιούπολη), Αθηνών-Λαμίας (και στα δύο ρεύματα).

Ο Κινέζος πρόεδρος έχει ήδη μεταβεί από τις 11:10 στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό,Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Έχει ήδη προηγηθεί συνάντηση του Σι Τζινπίνγκ με τον Έλληνα ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε πως τόσο η επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ στην Ελλάδα, όσο και αυτή του ίδιου στη Σαγκάη εγκαινιάζει μία νέα εποχή στις σχέσης μεταξύ των δύο χωρών.

Όσον αφορά τον Έλληνα πρωθυπουργό αναφέρθηκε στις 16 συμφωνίες που θα υπογραφούν από τους 2 ηγέτες, καθώς και στις μεταξύ τους συνομιλίες που θα ακολουθήσουν.

Δείτε επίσης: Κοινωνικό μέρισμα 2019: Η βασική προϋπόθεση για τους δικαιούχους – Ποιοι θα το λάβουν

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;