Μέγκι Ντρίο: Τι απάντησε στα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού;
Δείτε όλα τα σχόλια που ειπώθηκαν μεταξύ της Μέγκι Ντρίο και της Ναταλίας Γερμανού!

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, η οποία έλαβε πολύ θετικά σχόλια. Μεταξύ άλλων η Μέγκι δεν παρέλειψε να απαντήσει στο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού, η οποία είχε σχολιάσει αρνητικά το γεγονός ότι η Μέγκι είχε θίξει τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου στο πάνελ της.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Μέγκι, είχε δηλώσει αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα τα εξής: “Δεν είπα κάτι για κιλά της Έλενας. Νομίζω ότι όλα τα παρεξηγούμε γενικά. Είπα απλά ότι το συγκεκριμένο ντύσιμο που είχε στην πρεμιέρα της δεν ήταν fit γι’ αυτό το σώμα που έχει τώρα. Εγώ θυμώνω και με τη Ναταλία Γερμανού, γιατί δεν με ξέρει και από πέρυσι λέει κάποια πράγματα… Έλεγε ότι έψαχνα εκπομπή και κάτι τέτοια. Έπιασε αυτό το θέμα με την Παπαρίζου και το έκανε τόσο μεγάλο”.

Στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα με τα σχόλια της Μέγκι και μετά απάντησε λέγοντας: “Στοχοποιώ γίγαντες, όχι φασόλια”.

Έπειτα, η Μέγκι δίνοντας μία συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε απάντησε σε ερώτησε αναφορική του σχολίου της Ναταλίας Γερμανού:  “Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα μετά την τελευταία μου συνέντευξη στον Αρναούτογλου, όπου πολύς κόσμος ταυτίζεται μαζί μου και με την αλήθεια μου. Έχω αποφασίσει να μην απαντάω πια στη Ναταλία Γερμανού γιατί νομίζω αυτό το παιχνίδι έχει γίνει… λέω κάτι εγώ, λέει κάτι αυτή. Είμαι σε ένα πάνελ και είμαι εκεί για να πω τη γνώμη μου. Επειδή το «Ευτυχείτε» πάει καλά προσπαθούν όλοι να πιαστούν από κάπου και για μένα λένε πάντα αρνητικά σχόλια και ούτε ένα θετικό.”

Δείτε παρακάτω το σχόλιο της Μέγκι :

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης: Η Μέγκι Ντρίο για την Ηλιάννα Παπαγεωργίου: «Έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει» (Vid)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
6'
23 - 22
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;