Το
Το Netflix ετοιμάζει το μεγάλο comeback της σειράς, "You"

H επιτυχημένη σειρά, «You», που αποτέλεσε ένα από τα πιο δυνατά stalking ψυχολογικά δράματα της γνωστής streaming πλατφόρμας του Netflix, επιστρέφει στους συνδρομητικούς μας δέκτες προς στο τέλος του χρόνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, η επίσημη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου 2019.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς θα βασίζεται στο sequel της συγγραφέως, «Hidden Bodies».

Στην καινούργια αφίσα, λοιπόν, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή της σειράς και stalker τύπο Joe Goldberg (Penn Badgley) να κοιτάζει επίμονα την κάμερα με φόντο το Λος Άντζελες, γεγονός που μαρτυρά τη μετακόμισή του από τη Νέα Υόρκη, ενώ δίπλα του είναι η πρώην του Candace (Ambyr Childers), η οποία φαίνεται να τον κοιτά καχύποπτα.

Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία γράφει: «Ο Τζο επέστρεψε, αλλά πού;», ενώ η αφίσα προσθέτει: «Βρες το ταίρι σου».


Θυμίζουμε ότι στο τέλος της πρώτης σεζόν, ο εμμονικός πρωταγωνιστής Joe δολοφόνησε την Beck (Elizabeth Lail), αλλά και τους φίλους της Peach (Shay Mitchell) και Benji (Lou Taylor Pucci), παγιδεύοντάς τους μέσω του κοινού ψυχοθεραπευτή του με την Beck, Dr. Nicky (John Stamos), με τον οποίο η ίδια έβγαινε, πράγμα που έφερε εκτός ορίων τον πρωταγωνιστή, ο οποίος ανέλαβε δράση.

Ο ηθοποιός Penn Badgley, που υποδύεται τον χαρακτήρα του Joe Goldberg, είπε τα εξής, αναφερόμενος στην δολοφονία της Beck στην πρώτη σεζόν, η οποία δεν προβλήθηκε:

«Στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν υπάρχει μια επανάληψη, με περισσότερες σκληρές λεπτομέρειες για όσα έκανε στη Beck».

O Penn Badgley ως “Joe Goldberg” στην 1η σεζόν της σειράς “You”

Σχετικά με το νέο ερωτικό ενδιαφέρον του χαρακτήρα του, ο ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένος και υπογράμμισε χαρακτηριστικά τα εξής:

«ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την Love». «Προσθέτει μια διάσταση που δεν είχε υπάρξει πριν. Υπάρχει μια πλευρά στον Joe που δεν έχουμε δει ακόμα, επειδή ο χαρακτήρας της, κατά κάποιον τρόπο, είναι το ακριβώς αντίθετο από την Beck».

«Ο Joe πάντα προσπαθούσε να κερδίσει την προσοχή της Beck, σχεδόν ενάντια στα ένστικτά και την θέλησή της, ενώ ο ίδιος απλώς ήθελε να βελτιωθεί. Και η Love δεν θα τον αφήσει να της πει όχι, παρόλο που προσπαθεί απεγνωσμένα. Είναι πολύ διαφορετικό ανάμεσα στον Joe και την Love συγκριτικά με την Beck, και ευτυχώς, επειδή δεν γίνεται να το ξανακάνει. Θα ήταν βάρβαρο. Για μένα θα ήταν ανεύθυνο αν κάναμε ξανά ακριβώς το ίδιο».

Παρακάτω το trailer της δεύτερης σεζόν:

Αναμένουμε με αγωνία τα νέα επεισόδια στο Netflix!

Δες ακόμα: «The End of the F***ing World»: H 2η σεζόν της σειράς κυκλοφόρησε στο Netflix

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;