Έξοδος στην Αθήνα: 9 events που αξίζει να δεις (14/11 - 17/11)
Οι προτάσεις του neolaia.gr για πάρτι, lives, θέατρο & σινεμά!

PARTIES??‍♀️

✔Phormix & Romantso Present “Fantasia”

Facebook Photo

Η φαντασία είναι η δημιουργική ικανότητα της ψυχής, που δημιουργεί «φαντάσματα», στηριγμένη σε στοιχεία της πραγματικότητας.

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, δύο παράλληλοι κόσμοι ενώνονται σε μια συνεχόμενη δράση 12 ωρών με live experimental acts και στη συνέχεια club night:
Tolouse Low Trax, Intergalactic Gary, Pasiphae, Kostadis, Turbo Teeth, Bill Anagnos, Roman & Saradis, Entropia Records και Morah. 

Ένα πάρτι που κατοικεί στη φαντασία, εκεί όπου τα ηχοχρώματα διεγείρουν τον εγκέφαλο και τον ψυχικό μας κόσμο.

15/11, Bios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, τηλέφωνο: 210 3425335, Ώρα: 20:00.

✔Bananaboys @ Booze Cooperativa

Facebook Photo

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στον πάνω όροφο του Booze Cooperativa, επιστρέφουν τα αγαπημένα banana boys με ένα party – ωδή σε όλα φρικιά. Με έμπνευση, λοιπόν, το pop είδωλο της εποχής μας και το τραγούδι της “Freakshow”, διοργανώνεται μια βραδιά με το ομώνυμο θέμα ξέφρενου πάρτι και διασκέδασης γεμάτη μπανάνες.

Οι Bananaboys υπενθυμίζουν για ακόμη μια φορά (διότι, ως γνωστών, επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως) ότι δεν υποθέτουμε το φύλου κανενού και αγαπάμε all body types. Οποιαδήποτε συμπεριφορά είναι παραβιαστική δεν είναι ανεκτή!

Στις μουσικές επιλογές της βραδιάς: djFloba (aka Phillipe Missas) και PJ Mugiwara.

16/11, BOOZE COOPERATIVA, Κολοκοτρώνη 57, Τηλ: 2103240944, Ώρα: 23:00, Είσοδος Ελεύθερη.

✔Seds w/ Oliver Huntemann @ six dogs

Facebook Photo

To Σάββατο στις 16 Νοεμβρίου, ο αγαπημένος του Αθηναϊκού κοινού, Oliver Huntemann, επιστρέφει για ένα εκρηκτικό Dj Set στο six d.o.g.s για λογαριασμό του Seds.

Οι ρίζες του Oliver Huntemann, τοποθετούνται στην αρχή της εποχής της techno. Όπως όλοι οι “συνεργάτες” του έτσι και ο Huntemann επηρεάστηκε από την acid house και την rave. Με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να γίνεται πολύ γνωστός στο κοινό της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο, πράγμα που επιβεβαιώνουν οι συνεργασίες του με ονόματα σταθμούς για την techno κουλτούρα, όπως η συμμετοχή του στο πασίγνωστο label τoυ Sven Vath, COCOON και η μακροχρόνια συνεργασία του με τον Stephan Bodzin έχοντας από κοινού το θρυλικό project Rekorder 7.1.

Μαζί του εμφανίζονται οι: Lex, Steve Sai, Artemhs και Kobo.

16/11, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6 – 8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Eίσοδος: 10 ευρώ.

✔ The Dark Parade / Sir Demian – Bloody Mary @ Χοροστάσιον

Facebook Photo

Μετά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, οι dark βραδιές παρέα με Bloody Mary και Sir Demian10 συνεχίζονται και αυτή την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο αγαπημένο μας Χοροστάσιον club!

17/11, Xoροστάσιον, Σκουλενίου 2Β, Πλατεία Κλαυθμώνος.

LIVES?

✔Krista Papista x Nalyssa Green x Δεσποινίς Τρίχρωμη Live @ Romantso

Facebook Photo

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, η Krista Papista, η Nalyssa Green και η Δεσποινίς Τρίχρωμη, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανεβαίνουν στη σκηνή του Romantso για μία βραδιά που θα μετατραπεί σε γυναικεία υπόθεση.

16/11, Bios. Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, Ώρα: 21:00, Eίσοδος: 7 ευρώ  

✔ Χατζηφραγκέτα Live @ Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Χατζηφραγκέτα

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, οι θρυλικοί Χατζηφραγκέτα επανέρχονται σε μια full band σύνθεση στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για να γεμίσουν τις Πέμπτες του Νοέμβρη μας (7, 14, 21 και 28 του μήνα).

Ο Πάνος Φραγκιαδάκης, Βαγγέλης Χατζηγιάννης, Βασίλης Τσιγκρής και Γιώργος Χριστοδούλου επιστρέφουν με μια ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για να μας παρουσιάσουν, με τον δικό τους μοναδικό και αυθεντικό τρόπο, παλιά και νέα του τραγούδια.

Πέμπτες, 7-14-21 & 28 Νοέμβρη, 22:00, Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή, Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, είσοδος: 12 με μπύρα ή κρασί.

✔ Μίλτος Πασχαλίδης @ Σταυρός του Νότου 

Μίλτος Πασχαλίδης

Από το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, ο αγαπημένος Μίλτος Πασχαλίδης θα ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και θα μας χαρίζει τις πιο μαγεμένες μουσικές βραδιές.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει 24 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την πετυχημένη ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο.

Οι βραδιές στον Σταυρό του Νότου θα τα έχουν όλα: παραμύθια, κακιές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», τις «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών δουλειών.

Mαζί του οι μουσικοί:

Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά
Νίκη Γρανά – πιάνο, ακορντεόν
Πάρις Περυσινάκης – λύρα, μαντολίνο
Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα
Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο

Από 16/11 & κάθε Σάββατο, Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή, Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, Ώρα έναρξης: 22:30, Είσοδος: 14 με μπύρα ή κρασί.

ΘΕΑΤΡΟ ?

✔ “Mute”, του Γιώργου Χρυσοστόμου @ Θέατρο του Νέου Κόσμου 

Ένας άνθρωπος που κυνηγά το μυαλό του, ένας άνθρωπος που αρνείται τις λέξεις. Μια πολυκατοικία. Ένας μαέστρος, ένας ηλικιωμένος, ένας φοβιτσιάρης, ένας γυμναστής, ένας σεξομανής, ένας γκαντέμης… Τι τους συνδέει; Είναι ένας ή περισσότεροι; Κάποτε όλα διαλύονται• οι λέξεις έρχονται απρόσμενα. Μια παράσταση με μουσική χωρίς μουσικούς, με λέξεις χωρίς λέξεις. Μια παράσταση που κάποιος τολμά να ανοίξει την πόρτα του δωματίου του και να δείξει τι πραγματικά υπάρχει μέσα σε αυτό.

MUTE. 1998 Θεσσαλονίκη. Μπλε βαμμένο δωμάτιο. Συγκάτοικος με τρεις αγνώστους. Ένα cd player. Ενα mini disk. Κανένα κινητό τηλέφωνο. Μουσική με ακουστικά στ’ αυτιά. Το αριστερό δεν δουλεύει. Μονοφωνικό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια ακρόασης τζαζ κομματιού γεννήθηκε ο Μαέστρος. Και άλλοι ήρωες που παρέα με τον εφευρέτη τους δεν τραγουδήσανε ποτέ. Ούτε στη χαρά, ούτε στον πόνο. Λαχτάρα για μουσική, φόβος για τραγούδι όμως. Οι ήρωες αυτοί βγήκανε να δουλέψουνε βαθιά στη νύχτα. Για να φάει ψωμί ο εφευρέτης. Με σοφία η Σοφία θα τα βγάλει όλα αυτά στο φως. Που θα το σχεδιάσει η άλλη Σοφία. Και με τα φώτα της Φωτεινής θα γεννηθούνε κι άλλα, που θα τα πάρει ο ήλιος της Ηλιάνας και θα τα απογειώσει για να πετάξουν όλοι μαζί πάνω στης Μαγδαληνής το σκηνικό. Τα λόγια είναι περιττά.

Με εκτίμηση
Γιώργος Χρυσοστόμου

Συντελεστές της παράστασης

Ιδέα: Γιώργος Χρυσοστόμου
Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου, Γιώργος Χρυσοστόμου
Δραματουργία: Juan Ayala
Σκηνικά-κοστούμια: Μαγδαληνή Αυγερινού
Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Γαλάνη
Σχεδιασμός φωτισμών: Σοφία Αλεξιάδου
Βοηθός σκηνοθέτη – κίνηση: Ηλιάνα Γαϊτάνη

Παίζει ο Γιώργος Χρυσοστόμου

Από 17/10 έως 24/11: Τετάρτη 21:00 | Πέμπτη 21:00 | Παρασκευή 21:00 | Σάββατο 18:30 | Κυριακή 21:30 || Από 6/12 έως 19/1: Τετάρτη 18:30 | Παρασκευή 21:15 | Σάββατο 18:30 | Κυριακή 21:15, Τοποθεσία: Θέατρο του Νέου Κόσμου, Αντισθένους 7 και Θαρύπου, Ν. Κόσμος, Eισιτήρια: Τετάρτη-Παρασκευή: Κανονικό 15€ | Μειωμένο 12€ || Σάββατο-Κυριακή: Κανονικό 18€ | Μειωμένο 15€.

Διάβασε την κριτική του Neolaia.gr για την παράσταση εδώ.

Σινεμά?

✔”Χωρίς Οικογένεια”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Το “Χωρίς Οικογένεια” είναι μια ταινία που παρακολουθεί τη ζωή ενός μικρού ορφανού, του Ρεμί, ο οποίος γυρνά τη Γαλλία μαζί με έναν περιπλανώμενο θίασο, μαθαίνει ήδη από πολύ μικρή ηλικία να κερδίζει το ψωμί του μόνος του και να τα βγάζει πέρα στη ζωή, αφού παράλληλα περνά ένα σωρό περιπέτειες για να βρεθεί στα ίχνη της πραγματικής του οικογένειας.

Σκηνοθεσία: Αντουάν Μπλοσιέ

Πρωταγωνιστούν: Ντανιέλ Οτέιγ, Μαλόμ Πακέν, Βιρζινί Λεντουαγιέν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;