Μαρίνα Γρηγορίου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Next Top Model
Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Γρηγορίου μετά τη χτεσινή αποχώρηση από το παιχνίδι

Όσο πάει και στενεύουν τα περιθώρια στο GNTM 2, με αποτέλεσμα οι δοκιμασίες να δυσκολεύουν και οι παίκτριες του διαγωνισμού να καλούνται να φέρουν εις πέρας όλο και πιο απαιτητικά concepts.

Όπως είδαμε στο χτεσινό πλατό του GNTM 2, προς αποχώρηση ήταν η Άννα Χατζή, η Μαρίνα Γρηγορίου και η Ασημίνα Χαρίτου.

Τελικά, η κοπέλα που δεν κατάφερε να συνεχίσει στο GNTM 2 και αποχώρησε σε κλίμα έντονης συγκίνησης, μετά από απόφαση των κριτών ήταν η Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, ξέσπασε σε κλάματα από την ένταση της στιγμής και είπε στην κάμερα τα εξής:

«Στεναχωρήθηκα πολύ που αποχώρησα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά, μου έλειπε πολύ η οικογένεια μου, το αγόρι μου, όλοι… και μάλλον αυτό έβγαινε προς τα έξω στις δοκιμασίες. Οπότε εντάξει, έγινε, δεν πειράζει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Μαρίνα είχε επηρεαστεί ψυχολογικά και αυτό βγήκε στις δοκιμασίες, με αποτέλεσμα να είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει από το #GNTMgr. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Αργότερα, η πρώην παίκτρια του GNTM 2 έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον κόσμο για τα όμορφα μηνύματα που της έχει στείλει:

«Κάθε τέλος μια νέα αρχή….νιώθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω… σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα σας… μου δίνουν απίστευτη χαρά…θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά… Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς! #gntm2019 #gntm».

Το σχετικό post:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάθε τέλος μια νέα αρχή….νιωθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω… σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα ομορφα μηνύματα σας..μου δίνουν απίστευτη χαρά…θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά..❤️Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς!❤️❤️❤️ #gntm2019 #gntm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 1st RunnerUp MISS HELLAS 2018? (@marina_grigoriou_) στις

Δείτε ακόμα: Μαρίνα Γρηγορίου: 12 πράγματα που δε γνώριζες για την παίκτρια του GNTM 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;