Η Selena Gomez μίλησε για το bοdy shaming που έχει δεχθεί
Η Selena Gomez απαντάσει στα σχόλια για το σώμα της...

Η Selena Gomez βρέθηκε καλεσμένη στο podcast Giving Back Generation της Raquelle Stevens, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το bοdy shaming που έχει δεχθεί λόγω της απώλειας των κιλών της. H  Selena Gomez μίλησε ανοιχτά για την μάχη που δίνει με τη νόσο του συστημικού ερυθηματώδη λύκου και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας της, η οποία επηρεάζει έντονα την ψυχολογία της και τα κιλά της. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

“Είναι ο συνδυασμός όλων-τα φάρμακα που πρέπει να παίρνω για το υπόλοιπο της ζωής μου και εξαρτάται ακόμη και από το μήνα, για να είμαι ειλικρινής”

Η Selena Gomez αποκάλυψε ότι πολλές φορές άτομα της έχουν ασκήσει δριμεία κριτική για τα κιλά της και δεν έκρυψε το γεγονός ότι για ένα διάστημα όλη η κριτική την είχε επηρεάσει πολύ έντονα ψυχολογικά, ενώ της πήρε πολύ καιρό να μάθει να το διαχειρίζεται. Το body shaming της ασκήθηκε κυρίως μέσω των social media και για αυτό πλέον φαίνεται πιο συνειδητοποιημένη αναφορικά με την αρνητική επίδραση αυτών στην ψυχική της υγεία. Για αυτό το λόγο η Selena Gomez πλέον έχει πάρει δραστικά μέτρα, ώστε να περιορίσει την τοξικότητα  τριγύρω της και όπως μπορεί, προσπαθεί να μεταδίδει θετική ενέργεια κάνοντας τους ανθρώπους να αγαπήσουν λίγο παραπάνω τον εαυτό τους. Και αυτή της η προσπάθεια φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

To see what is happening right now in Alabama, Georgia, Mississippi and several other states in our country is not only deeply upsetting but seems that it can’t possibly be real in 2019. It’s no one’s business what a woman chooses to do with her body. End of story. If you want to help fight this, click on the link in my bio to find out how you can volunteer or make a donation.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις

Δείτε επίσης: Mία μπλούζα ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1