Η Selena Gomez μίλησε για το bοdy shaming που έχει δεχθεί

Από Marianthi Dovri 13 Νοεμβρίου 2019

Η Selena Gomez απαντάσει στα σχόλια για το σώμα της...

Η Selena Gomez βρέθηκε καλεσμένη στο podcast Giving Back Generation της Raquelle Stevens, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το bοdy shaming που έχει δεχθεί λόγω της απώλειας των κιλών της. H  Selena Gomez μίλησε ανοιχτά για την μάχη που δίνει με τη νόσο του συστημικού ερυθηματώδη λύκου και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας της, η οποία επηρεάζει έντονα την ψυχολογία της και τα κιλά της. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είναι ο συνδυασμός όλων-τα φάρμακα που πρέπει να παίρνω για το υπόλοιπο της ζωής μου και εξαρτάται ακόμη και από το μήνα, για να είμαι ειλικρινής»

Η Selena Gomez αποκάλυψε ότι πολλές φορές άτομα της έχουν ασκήσει δριμεία κριτική για τα κιλά της και δεν έκρυψε το γεγονός ότι για ένα διάστημα όλη η κριτική την είχε επηρεάσει πολύ έντονα ψυχολογικά, ενώ της πήρε πολύ καιρό να μάθει να το διαχειρίζεται. Το body shaming της ασκήθηκε κυρίως μέσω των social media και για αυτό πλέον φαίνεται πιο συνειδητοποιημένη αναφορικά με την αρνητική επίδραση αυτών στην ψυχική της υγεία. Για αυτό το λόγο η Selena Gomez πλέον έχει πάρει δραστικά μέτρα, ώστε να περιορίσει την τοξικότητα  τριγύρω της και όπως μπορεί, προσπαθεί να μεταδίδει θετική ενέργεια κάνοντας τους ανθρώπους να αγαπήσουν λίγο παραπάνω τον εαυτό τους. Και αυτή της η προσπάθεια φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram:

Δείτε επίσης: Mία μπλούζα ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486