Τα τραγούδια που πρέπει να έχεις σίγουρα στην playlist για το ΣουΚου
Τα τραγούδια αυτά πρέπει να είναι στην playlist σου για το Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και χρειάζεται το δικό του soundtrack. Μελωδικά κομμάτια που θα σε χαλαρώσουν και θα σε ταξιδέψουν. Πιο χορευτικά για να σε προετοιμάσουν για ένα επικό βράδυ σε κάποιο από τα μπαρ της πόλης. Γι αυτό έχουμε να σου προτείνουμε μερικά κομμάτια που μπορούν να γίνουν μέρος του soundtrack σου για το ΣουΚου αυτό!

Η μουσική είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητάς μας, οπότε, το ΣουΚου που έχουμε και περισσότερο χρόνο μπορούμε να την απολαύσουμε με την ηρεμία μας. Και γι αυτό, έχω να σου προτείνω αυτά τα κομμάτια για να απολαύσεις το διήμερο αυτό!

Tamta- Sex With Your Ex

Η Τάμτα μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, έχει βάλει στόχο να κερδίσει το διεθνές κοινό και να περάσει τα σύνορα της Ελλάδας. Και αυτό το τραγούδι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση!

Taylo Swift- Lover (Remix) ft. Shawn Mendes

Η Taylor Swift στα τέλη του καλοκαιριού μας είχε συστήσει το νέο της άλμπουμ Lover. Το ομότιτλο τραγούδι ήταν μία ρομαντική μπαλάντα που μίλαγε για την αγάπη. Μάλιστα, ήταν και ένα από τα καλύτερα τραγούδια του άλμπουμ. Ποιος να περίμενε ότι η προσθήκη του Shawn Mendes στο, ήδη, υπέροχο κομμάτι θα το ανέβαζε ακόμα περισσότερο! Απόλαυσέ το!

Selena Gomez- Lose You To Love Me

Η επιστροφή της Selena Gomez στη μουσική σκηνή ήρθε με μία μπαλάντα που μας νοστάλγησε, μας έκανε πιο δυνατούς και έβαλε τέλος μία για πάντα στη σχέση της με τον Justin Bieber.

Billie Eilish- everything i wanted

Η Billie Eilish συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στη μουσική με ένα τραγούδι που μπορεί να είναι πιο ανάλαφρο από τα προηγούμενα της στον ήχο. Οι στίχοι, όμως, κρύβουν τη χαρακτηριστική της, πλέον, απαισιόδοξη ματιά προς τη ζωή. Θα σε στοιχειώσει!

Taylor Swift- Beautiful Ghosts

Η Taylor Swift θα υποδυθεί μία από τις θρυλικές γάτες του μιούζικαλ του Andrew Lloyd- Webber, Cats, στην ομότιτλη ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους. Η νεαρή καλλιτέχνης έγραψε και ένα τραγούδι με τον δημιουργό του μιούζικαλ, όπου μας αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι είναι και πολύ καλή τραγουδίστρια. Εσείς, που λατρεύετε τα μιούζικαλ θα το αγαπήσετε σίγουρα!

Dua Lipa- Don’t Start Now

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Dua Lipa στα μουσικά δρώμενα έρχεται με ένα δυνατό κομμάτι που αποχαιρετά τους πρώην και σε ετοιμάζει για την επόμενη ημέρα. Η χορευτική μουσική που την καθιέρωσε είναι εκεί και σε περιμένει να… χορέψεις τον πόνο που έχεις από έναν χωρισμό!

Δες ακόμα: KPop: 6 συγκροτήματα για να την μάθεις κι εσύ που δεν έχεις ιδέα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;