CATS: Η κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ έχει ένα νέο υπέροχο τραγούδι από την Taylor Swift
Η Taylor Swift έγραψε ένα νέο υπέροχο τραγούδι για την κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ "Cats" με τον Andrew Lloyd Webber και πρέπει να το ακούσεις!

Η Taylor Swift θα συμμετέχει στην κινηματογραφική μεταφορά του πολύ επιτυχημένου μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber, CATS. Η γνωστή τραγουδίστρια θα υποδυθεί την Bombalurina και έγραψε ένα νέο τραγούδι για την κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού μιούζικαλ.

Το “CATS” αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά μιούζικαλ του Andrew Lloy Webber και η κινηματογραφική μεταφορά του έρχεται από τον, επίσης, Άγγλο Tom Hooper. Ο σκηνοθέτης έχει κάνει και τη μεταφορά του “Les Miserables” με τους Hugh Jackman, Anne Hathaway και Russell Crowe. Ενώ, ήταν και ο σκηνοθέτης του, επίσης, οσκαρικού “The King’s Speech”.

Στην κινηματογραφική εκδοχή του “CATS”, θα πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Judi Dench, James Corden, Idris Elba, Jennifer Hudson και Ian MacKellen. Μάλιστα, η ταινία που θα προβληθεί μέσα στον Δεκέμβριο του 2019 θα φέρει μία νέα τεχνολογία που υπόσχεται να μας συναρπάσει.

Πέρα από όλα αυτά, όμως, η ταινία θα προσθέσει στο μιούζικαλ ένα νέο κομμάτι δια χειρός Taylor Swift!

Σε ένα πρώτο behind-the-scenes look που μας είχαν δώσει πριν καιρό, ο Andrew Lloyd Webber μίλησε για το νέο τραγούδι της γνωστής pop τραγουδίστριας και είπε ότι θα μας εκπλήσσει. Επίσης, η Variety έγραψε ότι πηγές ανέφεραν ότι το τραγούδι της Swift δε θα ήταν pop, αλλά θα είχε τα στοιχεία ενός τραγουδιού για μουσικό θέατρο.

Και έφτασε η στιγμή που το ακούσαμε!

Η Taylor Swift έγραψε ένα κομμάτι που μπορεί να γίνει τόσο κλασσικό όσο το υπέροχο “Memory” από το ίδιο μιούζικαλ. Η θεατρικότητα των στίχων και της μουσικής σε βάζει στο κλίμα του γνωστού μιούζικαλ και η Taylor δεν έχει ακουστεί ποτέ καλύτερη φωνητικά.

Λέτε να έβαλε το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού στο τσεπάκι; Θα το δούμε όταν ανακοινωθούν τα Όσκαρ 2020! Μέχρι τότε, μπορείς απλά να το απολαύσεις!

Δες ακόμα: Τα τραγούδια που πρέπει να έχεις σίγουρα στην playlist για το ΣουΚου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;