Facebook: Δοκιμάζει την ενσωμάτωση του Instagram με ένα νέο mode
Ένα νέο mode, που θυμίζει το Instagram, ετοιμάζει το Facebook.

Το Facebook και το Instagram είναι δύο από τα πιο γνωστά social media, που έχουν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, η εταιρεία Facebook είχε αγοράσει τη γνωστή εφαρμογή και, τώρα, ετοιμάζει μία ακόμη μεγαλύτερη αλλαγή. Την ενσωμάτωσή της!

Ναι, καλά διάβασες! Μπορεί ο αριθμός των χρηστών του Facebook να εξακολουθεί να παραμένει τεράστιος, όμως, η εταιρεία αναζητά διαρκώς τρόπους για να κρατήσει τους χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο της. Ειδικότερα, θέλει να στραφεί στις νεαρές ηλικίες που έχουν πάει περισσότερο προς νεότερες εφαρμογές όπως τα Instagram, TikTok και YouTube.

Για αυτό και η εταιρεία δοκιμάζει ένα νέο mode για το News Feed των χρηστών της. Σε γενικές γραμμές θα το μετατρέπει σε κάτι που θα θυμίζει πολύ το Instagram. Το νέο αυτό mode θα ονομάζεται Popular Photos και χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που εμφανίζει στο News Feed των χρηστών αποκλειστικά φωτογραφίες άλλων χρηστών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα TechCrunch, το Popular Photos mode δημιουργεί ένα ατελείωτο feed φωτογραφιών από φίλους του χρήστη, τις οποίες βλέπει σε full-screen view, όπως δηλαδή συμβαίνει και στο Instagram. Η ενεργοποίηση του mode αυτού μπορεί να γίνει απλά ανοίγοντας μια οποιαδήποτε φωτογραφία από το News Feed σου και σκρολάροντας στη συνέχεια προς τα κάτω. Κάτι που συμβαίνει, ήδη, στην κατηγορία Related Videos του γνωστού κοινωνικού δικτύου.

Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι έγιναν δοκιμές για τη δυνατότητα αυτή. Ωστόσο, τόνισε ότι έχουν σταματήσει από τον Οκτώβριο. Δεν αποκάλυψε αν θα προχωρήσει η λειτουργία αυτή ή αν αποφασίστηκε να μην προχωρήσει.

Δες ακόμα: Το TikTok είναι το «νέο Instagram» που προτιμούν όλο και περισσότεροι χρήστες των social media παγκοσμίως

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;