The butterfly effect: Ένα τριήμερο αφιερωμένο στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά
To μήνυμα των ethelon Days 2019 είναι απλό: Όπως το χτύπημα των φτερών της πεταλούδας μπορεί να προκαλέσει ολόκληρο τυφώνα, έτσι και κάθε μικρό βήμα είναι η απαρχή μεγάλων αλλαγών με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, εθελοντές, εταιρικός κόσμος και Κοινωνία των Πολιτών δίνουν ραντεβού στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων για ένα τριήμερο αφιερωμένο στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Μέσα από ομιλίες, διαδραστικά workshops και κοινωνικές δράσεις οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πως ακόμα και οι μικρότερες πράξεις μπορούν να φέρουν μια βροχή θετικών αλλαγών.

Οι ομιλίες και τα workshops καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα. Οι ομιλητές θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες εθελοντισμού με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος, μεταξύ άλλων, και σε workshop νεανικής ενδυνάμωσης. Εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών και του εταιρικού κόσμου, που έχουν προτεραιότητα την κοινωνική προσφορά, θα μιλήσουν για τον εταιρικό εθελοντισμό, την ανάγκη δημιουργίας περιβαλλοντικής συνείδησης και πολλά άλλα. Μέσα από τις ταυτόχρονες κοινωνικές δράσεις στην πόλη, οι συμμετέχοντες θα εφαρμόσουν στην πράξη το μήνυμα των ethelon Days 2019: όπως το χτύπημα των φτερών της πεταλούδας μπορεί να προκαλέσει ολόκληρο τυφώνα, έτσι και κάθε μικρό βήμα είναι η απαρχή μεγάλων αλλαγών με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Τα ethelon Days πραγματοποιούνται από την ΜΚΟ ethelon, που έχει ιδρυθεί με σκοπό την την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία, ώστε να γίνει ο εθελοντισμός τρόπος ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ethelon Days 2019 θα βρείτε εδώ:

www.ethelondays.gr

www.ethelon.org

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;