Ελευθερία Καρναβά: Τι δήλωσε μετά την αποχώρησή της;
Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Καρναβά μετά την αποχώρησή της!

H Ελευθερία Καρναβά ήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες από τo GNTM2 μη καταφέρνοντας να πείσει τους κριτές. Το θέμα της χθεσινής δοκιμασίας ήταν η μαγειρική και οι παίκτριες έπρεπε να μαγειρέψουν ντυμένες sexy νοικοκυρές. Η κάθε παίκτρια είχε στην διάθεσή της από ένα διαφορετικό υλικό προκειμένου να φωτογραφηθεί. Η Κάτια έχοντας το αβαντάζ επέλεξε τα υλικά για την κάθε κοπέλα και έδωσε στην Ελευθερία τα κρεμμύδια προκειμένου να την δυσκολέψει, αφού η Ελευθερία φοράει φακούς επαφής. Έτσι, η Ελευθερία Καρναβά βρέθηκε μαζί με την Κέισι Μίζιου προτεινόμενη προς αποχώρηση, αλλά δεν έπεισε τους κριτές ότι αξίζει να είναι στην τελική δεκάδα. Η Ελευθερία αποχώρησε δηλώνοντας τα εξής:

«Έκανα πάρα πολύ καλές αληθινές φίλες που θα τις έχω σε όλη μου τη ζωή πιστεύω. Γιατί είναι πολύ καλά άτομα και συμπαραστεκόμαστε συνέχεια η μία στην άλλη. Νομίζω αυτό θα μου μείνει περισσότερο από το GNTM. Και όλα τα υπόλοιπα σίγουρα»

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω video:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Ελευθερία θα αποχωρήσει από το #GNTMgr και οι φιλίες που έκανε θα της λείψουν περισσότερο από οτιδήποτε. Ας ακούσουμε τι έχει να μας πει. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Δείτε επίσης: Next Top Model 2: Η πεντάδα σχολιάζει την Ελευθερία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;