GNTM 2: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από το παιχνίδι (vid)
Με τη χτεσινή αποχώρηση από το GNTM 2 έχουμε πλέον το top10 του διαγωνισμού!

Όσο πάει και στενεύουν τα περιθώρια στο GNTM 2, με αποτέλεσμα οι δοκιμασίες να δυσκολεύουν και οι παίκτριες του διαγωνισμού να καλούνται να φέρουν εις πέρας όλο και πιο απαιτητικά concepts.

Τα 11 κορίτσια του GNTM 2 έπρεπε στη χτεσινή δοκιμασία, να ανταποκριθούν σε ένα ακόμα ιδιαίτερο concept, ποζάροντας ως «σέξι νοικοκυρές».

Τις καλύτερες φωτογραφίες τις δοκιμασίας τις είχαν η Ίλντα Κρόνι και η Άννα Χατζή, ενώ η Άννα, κατάφερε τελικά να πάρει την καλύτερη φωτογραφία από τα χέρια της Βίκυς Καγιά.

Οι τρεις παίκτριες που δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Κέισι Μίζιου, η Ελευθερία Καρνάβα, αλλά και η Ασημίνα Χαρίτου, αφού η κριτική επιτροπή θεώρησε κάπως “πρόστυχη” και σίγουρα υπερβολική τη φωτογραφία της, ξεφεύγοντας από τα όρια του σέξι.

Η παίκτρια όμως που αποχώρησε από το παιχνίδι, μετά από απόφαση των κριτών είναι η… Ελευθερία Καρναβά, το κορίτσι που μπήκε στον διαγωνισμό μοντέλων με το περίφημο golden pass, αφού ξεχώρισε στα μάτια των κριτών από την πρώτη στιγμή.

Όταν άκουσε ότι φεύγει έβαλε τα κλάματα, ενώ όλη η παρέα την αγκάλιασε, ακόμα και οι FF, οι οποίες, λίγο μετά… έκαναν πάρτι από τη χαρά τους.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Με τη χτεσινή αποχώρηση από το GNTM 2, έχουμε πλέον το top10 του διαγωνισμού και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη νικήτρια!

Δες ακόμα: Ελευθερία Καρναβά: 10 πράγματα που πρέπει να μάθεις για το golden pass του Next Top Model 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;