Μαριάννα Τουμασάτου: Τι δήλωσε για την κόρη της και τις κόντρες στον χώρο της υποκριτικής;
Τι δήλωσε η Μαριάννα Τουμασάτου στο The 2night Show;

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε χθες στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μία άκρως αποκαλυπτική για τα δεδομένα της ηθοποιού συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της, καθώς και για τις σχέσεις της με ανθρώπους του χώρου.

Όσον αφορά την κόρης της που πλέον πηγαίνει στην τρίτη δημοτικού δήλωσε τα εξής: “Το παιδί διαβάζει από πρώτη δημοτικού μόνη της. Τώρα που είναι τρίτη και λίγο δυσκολεύουν τα πράγματα λίγο θα πάρει βοήθεια. Εγώ όμως δεν την αφήνω να διαβάσει και το σαββατοκύριακο να διαβάσει. Παρασκευή βράδυ λέω ό,τι διαβάσαμε, διαβάσαμε.”

Όσον αφορά τον χώρο της υποκριτικής η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάει και την αγαπούν, καθώς και άνθρωποι που δεν πολυσυμπαθεί, αλλά υπάρχει και ένας άνθρωπος που δεν αντέχει καθόλου. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν με συμπαθούν καθόλου. Φυσικά και το πιστεύω αυτό. Μα, δεν είναι λογικό το αντίθετο. Ναι, είναι άνθρωποι και του χώρου. Εγώ μόνο έναν άνθρωπο δεν αντέχω. Και αυτό γιατί τον θεωρώ ένα πλάσμα ψεύτικο, αήθες… Άλλους τους αγαπώ, άλλους τους συμπαθώ, άλλους δεν τους πολυσυμπαθώ. Δεν μπορείς ούτε όλους να τους αγαπάς, ούτε όλοι να μας αγαπάνε. Αυτός είναι και δεν είναι συνάδελφος, γυροφέρνει. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί»

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης: Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλά στο neolaia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;