Twitter: Μια δεύτερη μεγάλη αλλαγή ετοιμάζει η εταιρεία
Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

Μια δεύτερη και δραστικότερη αλλαγή έρχεται στο Twitter, το οποίο δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες του, να κρύβουν συγκεκριμένες απαντήσεις στα tweets τους.

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης δίνει με αυτό τον τρόπο μεγαλύτερο έλεγχο στους χρήστες του, μέσω της απόκρυψης των απαντήσεων που εκείνοι δεν επιθυμούν να εμφανίζονται.

Η εν λόγω αλλαγή έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή και πραγματοποιείται, έτσι ώστε οι χρήστες να ελέγχουν κατά πώς εκείνοι θέλουν τις συζητήσεις τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία.

Που έγινε η πρώτη δοκιμή

Η αλλαγή δοκιμάστηκε αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά και στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Twitter να «καθαρίσει» ουσιαστικά το προσβλητικό περιεχόμενο και και να γίνει τελικά το μέσο πιο φιλικό προς τον χρήστη.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, η εταιρεία διαπίστωσε ότι οι χρήστες του Twitter κατά κύριο λόγο έκρυβαν απαντήσεις που ήταν άσχετες, εκτός θέματος ή ενοχλητικές – προσβλητικές.

Πριν από μερικές εβδομάδες, το Twitter είχε ανακοινώσει την απαγόρευση όλων των πολιτικών διαφημίσεων, μία ακόμη πιο σημαντική αλλαγή.

Δείτε επίσης: Instagram: Μία τεράστια αλλαγή πλησιάζει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;