4 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις με ΤΙΠΟΤΑ μετά από έναν χωρισμό
Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα αποφύγεις πάση θυσία μετά από έναν χωρισμό!

Ο χωρισμός μπορεί να είναι μία επώδυνη και δύσκολη διαδικασία. Θα είσαι αρκετά λυπημένη τον πρώτο καιρό και δε θα θέλεις να δεις κανέναν. Όμως, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε μετά από έναν χωρισμό.

Είναι πράγματα που όλοι τα ξέρουμε, αλλά μόλις χωρίζουμε κάτι μαγικό συμβαίνει και τα ξεχνάμε μονομιάς! Γι αυτό, βγάλε στυλό και χαρτί και σημείωσέ τα. Βάλ’ τα και σε κάποιο σημείο που μπορείς να τα βρεις εύκολα για να μην τα ξεχάσεις ποτέ!

1. Μην κλείνεσαι μέσα

Βγες έξω, πήγαινε βόλτα με τους φίλους σου και τις παρέες σου. Τώρα είναι η ώρα για να βρεις διάφορους αντιπερισπασμούς ώστε να μη σκέφτεσαι τον χωρισμό σου.

2. Μίλα σε κάποιον

Πες αυτά που νιώθεις σε κάποιον. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να κλαις τη μοίρα σου δε θα βοηθήσεις τον εαυτό σου να ξεπεράσει τον χωρισμό.

3. Μην κοιτάς παλιές φωτογραφίες

Για να φτάσεις να χωρίσεις κάτι έχει φταίξει. Οπότε, με το να κοιτάς παλιές φωτογραφίες, που δείχνουν μόνο όμορφες και χαρούμενες στιγμές, κάνεις τον εαυτό σου να πιστεύει ότι η σχέση σου τα είχε όλα. Όμως, μάλλον, κάτι έλειπε από αυτή. Για αυτό έφτασες εδώ που έφτασες.

4. Μείνε μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό. Μπορεί να δεις κάτι σε αυτά που να μη σου αρέσει. Οπότε, καλύτερα είναι να μείνεις μακριά τους, μέχρι να νιώσεις έτοιμη ότι μπορείς να διαχειριστείς ότι και αν δεις.

Δες ακόμα: Ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Αυτά τα σημάδια θα στο δείξουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;