4 επιστημονικά αποδεδειγμένα tips για να κάνεις το πρώτο ραντεβού τέλειο!
Οι συμβουλές αυτές θα σε βοηθήσουν να είναι το πρώτο ραντεβού σου, απλά, υπέροχο!

Το πρώτο ραντεβού είναι, πάντα, κάπως άβολο και περίεργο. Δε θέλεις να φανείς ούτε πολύ “επιθετικός”, αλλά ούτε και πολύ ντροπαλός.

Για να ξεπεράσεις αυτή την αμηχανία σου έχω μερικά επιστημονικά αποδεδειγμένα tips για να κάνεις το πρώτο ραντεβού σου, απλά, υπέροχο. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

1. Διάλεξε το σωστό μέρος για πρώτο ραντεβού

Προσπάθησε να πας σε ένα μέρος που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Σε αυτό πρέπει να σκεφτείς και το τι αρέσει να κάνει στον άλλο. Αλλά, πάντα μία πολύ safe και όμορφη λύση είναι να πας σε ένα μπαράκι της γειτονιάς ή ένα πιο cool μαγαζί τέτοιου τύπου.

2. Ετοιμάσου για μία σοβαρή και ενδιαφέρουσα συζήτηση

Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι μία καλή συζήτηση είναι ότι πρέπει για το πρώτο ραντεβού. Εντάξει, δε θα μιλήσετε για σοβαρά πολιτικά ζητήματα, αλλά τα ενδιαφέροντά σας, τα πράγματα που σας αρέσουν και άλλα τέτοια, είναι μέρος μίας ενδιαφέρουσας συζήτησης.

3. Πρέπει να σκέφτεσαι σωστά

Δεν πρέπει αν πιστεύεις ότι θα τα κάνεις θάλασσα ή γενικότερα να έχεις αρνητικές σκέψεις. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι το μυστικό για να πετύχεις είναι να δείχνεις αυτοπεποίθηση. Οπότε, κάτσε μπροστά από τον καθρέφτη και προσπάθησε να σκεφτείς και να πεις στον εαυτό σου ότι όλα θα πάνε καλά.

4. Μάθε από λάθη του παρελθόντος

Σκέψου παλιά πρώτα σου ραντεβού και δες εκεί τι είχε πάει στραβά. Τι ήταν αυτό που είχες κάνει εσύ λάθος. Έτσι, θα μπορέσεις να αποφύγεις τα ίδια λάθη και να προσέξεις τις λεπτομέρειες για να κάνει ένα υπέροχο πρώτο ραντεβού.

Δες ακόμα: 5 απλοί τρόποι για να ζητήσεις από κάποιον να βγείτε ραντεβού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;