Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο (27/11) - Δείτε σε ποιες περιοχές
Δείτε αναλυτικά!

Αύριο, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά και κατά συνέπεια, οι μαθητές και μαθήτριες σε αυτά, θα “γλιτώσουν” τα μαθήματα.

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο (27/11) – Σε ποιες περιοχές της χώρας

Οι μαθητές και μαθήτριες δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, αφού οι δάσκαλοι θα συμμετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Συλλόγου ΠΕ, στον οποίο ανήκουν.

Ειδικότερα, δε θα λειτουργήσουν τα εξής σχολεία:

-Του Δήμου Πετρούπολης, λόγω τακτικής εκλογο-απολογιστικής συνέλευσης των εκπαιδευτικών του συλλόγου «ΓΛΗΝΟΣ».

-Τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Υμηττού λόγω χορήγησης συνδικαλιστικής άδειας στους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γ.Σ και τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου τους.

-Τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία των περιοχών Ηρακλείου Αττικής, Νέας Ιωνίας και Μεταμόρφωσης, θα παραμείνουν κλειστά και οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα, καθώς οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου τους «Γ. Σεφέρης».

-Κλειστά θα παραμείνουν και τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στη Ραφήνα και το Πικέρμι, λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές του σωματείου τους, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “Αλέξανδρος Δελμούζος».

Δείτε ακόμα: Αργίες 2019: Πότε θα είναι κλειστά τα σχολεία;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;