Lucifer: Οι ηθοποιοί αποκαλύπτουν πράγματα για την 5η σεζόν... (vid)
Τι αποκάλυψαν οι ηθοποιοί για την τελευταία σεζόν του Lucifer;

To Lucifer είναι μία αρκετά αγαπημένη σειρά, η οποία ξεκίνησε από το Fox, αλλά μετά συνεχίστηκε από το Netflix. Μάλιστα μόλις το Fox είχε ακυρώσει το Lucifer στην 3η σεζόν, οι πιστοί fans της σειράς έφτιαξαν ολόκληρη διαδικτυακή καμπάνια προκειμένου να σώσουν το Lucifer. Και κάπως έτσι την φετινή χρονιά είδαμε το Lucifer από το Netflix, το οποίο έχει ήδη ανακοινώσει την 5η σεζόν της σειράς, η οποίας θα χωριστεί σε 2 μέρη.

Έτσι, οι πρωταγωνιστές του Lucifer έπιασαν δουλειά, επέστρεψαν στο πλατό και γυρίζουν την τελευταία σεζόν της σειράς που τόσο αγαπήσαμε.

Αρχικά η 5η σεζόν ξεκινάει με την Chloe Decker να είναι πληγωμένη λόγω του ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Lucifer και αν θα επιστρέψει ποτέ στην ζωή. Επιπλέον, το cast αποκάλυψε ότι γυρίζεται ένα ειδικό επεισόδιο για την 5η σεζόν του Lucifer, το οποίο μας ταξιδεύει πίσω στο μακρινό 1940 και τις μνήμες του Lucifer. Μάλιστα το συγκεκριμένο επεισόδιο σύμφωνα με τον Tom Ellis (Lucifer) απαντάει σε ένα βασικό ερώτημα των fans, που όμως δεν αποκαλύπτει ποιο από όλα τα ερωτήματα είναι.

Επίσης σύμφωνα με τον Tom Ellis επιστρέφει και η Charlotte, η οποία σε αυτή την σεζόν του Lucifer παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Όσον αφορά το τέλος της σεζόν και κατ’ επέκταση της σειράς όλο το cast δήλωσε ότι ήδη το γνωρίζει, ενώ η Αimee Garcia (Ella) δήλωσε ότι δεδομένης της ήδη υπάρχουσας που υπάρχει μεταξύ του Lucifer και της Chloe οι όσοι φαν είναι αρκετά ρομαντικοί, θα δακρύσουν και θα είναι ωραίο, ενώ στο αν ο Lucifer και η Chloe θα παντρευτούν η ηθοποιός απάντησε αινιγματικά ότι θα πρέπει να περιμένουμε!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δείτε επίσης: Οι Τηλεφωνήτριες: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την 5η σεζόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;