Νίνο: Τα σχόλια του τραγουδιστή στο instagram και οι αντιδράσεις
Τι είπε ο Νίνο προκαλώντας αντιδράσεις;

Ο γνωστός τραγουδιστής τοποθετήθηκε στο Instagram επί του θέματος των κριτών των talent show σχολιάζοντας το Νίκο Βέρτη και την απάντησή του ως προ τον ότι δεν θα γινόταν κριτής σε talent show ούτε με 10 εκατομμύρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ερώτηση Προς όλους τους τραγουδιστές του πλανήτη. ? Θα πήγαινες με δέκα μύρια σε κριτική επιτροπή να λες την αποψή σου για τραγουδιστές? Ρόμπι γουίλιαμς:και με τα μισά πήγα. αγκιλέρα,ναι αμέ,γιατί όχι. Νικος Αρβανιτίδης:ούτε με δέκα μύρια. (Αυτη η προταση δε θα γίνει στην Ελλάδα όσο υπάρχει η ανθρωπότητα στον πλανήτη) Τιναφταρε. ?????? Καλημέρα και φιλάκια. Πέστε να με φάτε γράψτε ότι θέλετε δε με νοιάζει τίποτα. Λέω την αποψή μου γιαυτό που άκουσα. Εδώ. Δημόσια. Απο πάντα. Εκτός εάν εννοούσε κάτι άλλο ο Αρβανιτίδης. •Σημείωσης:Είμαι παιδί απο ταλεντ σοου,και είχα κριτή τον Αντώνη Βαρδή,ο οποίος δεν έκανε κανένα παιδί να αισθανθεί άσχημα ποτέ. Τωρα..αυτοί οι εντυπωσιασμοί,σε μένα δεν περνάνε ως τηλεθεατής. Φιλάκια και καλημέρα στην παρέα. ??‍♂️ ΝΞ?????????????????????????????????????????????????????????? #ninoxypolitas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) στις

Απ’ ότι φαίνεται όμως, αυτό δεν άρεσε στο κοινό, το οποίο μάλλον “βομβάρδισε” με αρνητικά σχόλια το Νίνο. Οπότε ο ίδιος ανέβασε πριν λίγες ώρες την εξής ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΗΡΕΜΑ ??❤️ ?? #ninoxypolitas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;