Ψήνεσαι για πρακτική; Η Tesla ψάχνει Ηλεκτρολόγο Μηχανικό στην Ελλάδα!

Από neolaia.gr Team 29 Νοεμβρίου 2019

Η γνωστή αμερικάνικη εταιρεία Tesla αναζητά τον επόμενο ή την επόμενη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό για πρακτική στη χώρα μας - Δες πώς θα συμπληρώσεις την αίτησή σου!

Η πασίγνωστη αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία, Tesla, φαίνεται πως αναζητά ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες του τομέα στην Ελλάδα για πρακτική άσκηση.

Συγκεκριμένα, η Tesla ανακοίνωσε την έναρξη πρακτικής άσκησης με διάρκεια 5-6 μηνών στην Αθήνα και αναζητεί τον επόμενο ή την επόμενη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, που θα εντοπίζει τυχόν προβλήματα στους ηλεκτρικούς κινητήρες.

Η αμερικανική εταιρία ενημερώνει μέσα από επίσημο site της, ότι επιθυμεί να εστιάσει στον εντοπισμό των προβλημάτων στους ηλεκτρικούς κινητήρες της, προκειμένου να διευθετεί τα προβλήματα αυτά και να παρουσιάζει πιο αξιόπιστα τα μοντέλα της.

Πρακτική άσκηση για Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς από την Tesla

(Electrical Engineer Internship – Programming and Database Development)

H Τesla αναζητά ενδιαφερόμενους/ες για πρακτική άσκηση στην Αθήνα, στον τομέα του Engineering & Information Technology με διάρκεια 5-6 μηνών.

Στη φόρμα ενδιαφέροντος, η αμερικάνικη φίρμα ενημερώνει τους/τις υποψήφιους, που θέλουν να κάνουν αίτηση, ότι η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν και πως πρόκειται για full time απασχόληση.

Στην ανακοίνωση της γνωστής εταιρίας, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής κριτήρια επιλογής για τους ενδιαφερόμενους/ες:

Η Tesla αναζητά έναν Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κατά το τελευταίο έτος των σπουδών του MSc (κατά προτίμηση στο στάδιο της τελικής διατριβής), για το modeling και τη μέτρηση προβλημάτων στους ηλεκτρικούς κινητήρες.

Ο τυχερός υποψήφιος ή η τυχερή υποψήφια θα εργαστεί ως μέλος της ομάδας τεχνολογίας κινητήρων Tesla στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της Tesla και η φόρμα αίτησης ενδιαφέροντος.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486