ΟΠΕΚΑ: Δείτε ποια επιδόματα θα πληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα!

Από neolaia.gr Team 29 Νοεμβρίου 2019

ΟΠΕΚΑ: Δείτε αναλυτικά!

Πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων 2019, αναμένεται να πληρωθούν όλα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

Αναλυτικότερα:

Πριν τα Χριστούγεννα, αναμένεται να καταβληθούν από τον ΟΠΕΚΑ τα εξής επιδόματα:

Α) Το επίδομα παιδιού Α21 (Έκτη δόση)

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα της έκτης δόσης στο επίδομα παιδιού Α21 αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμα την επόμενη μέρα, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Τα χρήματα θα δοθούν νωρίτερα λόγω των εορτών, προκειμένου οι οικογένειες που θα τα λάβουν, να μπορέσουν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους και συγχρόνως να τονωθεί η αγορά.

Υπενθυμίζουμε ότι ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αίτηση Α21 έχει ενεργοποιηθεί και δέχεται νέες αιτήσεις για όλους όσοι δεν έχουν υποβάλλει φέτος αίτηση Α21.

Β) ΚΕΑ Δεκεμβρίου 2019

Το ΚΕΑ Δεκεμβρίου 2019 αναμένεται να πληρωθεί στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Νοεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Γ) Επίδομα ενοικίου

Επίδομα ενοικίου στέγασης μηνός Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί σε όσους και όσες υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως και τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Δ) Προνοιακά και αναπηρικά επιδόματα μηνός Δεκεμβρίου

Παρότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα μια επίσημη ημερομηνία πληρωμής, ωστόσο, η έκτη δόση για το επίδομα παιδιού Α21, το επίδομα ενοικίου, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα αναμένεται να καταβληθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τους πριν τις 25 Δεκεμβρίου 2019.

Δείτε ακόμα: Επίδομα ανεργίας & Δώρο Χριστουγέννων 2019: Δείτε πότε πληρώνονται από τον ΟΑΕΔ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486