Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που πέρασε
Τα καλύτερα τρέιλερ που μας ετοιμάζουν για τις νέες ταινίες και σειρές που δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε!

Μία πιο ήσυχη εβδομάδα, όσον αφορά την κυκλοφορία νέων τρέιλερ, ήταν η προηγούμενη. Ίσως, να ευθύνεται η Ημέρα των Ευχαριστιών στην Αμερική. Παρόλα αυτά, τα τρέιλερ που είδαμε αυτή την εβδομάδα ήταν αρκετά υποσχόμενα για τη συνέχεια και για τις ταινίες που διαφήμιζαν!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε;

Honey Boy

Ο Shia LaBeouf είναι ένα μοναδικό και περίεργο ταλέντο. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία μίας ταινίας για τη ζωή του. Ταυτόχρονα υποδύεται τον ίδιο του τον πατέρα. Η ταινία έχει κάνει τους κριτικούς στην Αμερική να παραμιλούν και… εμείς περιμένουμε να δούμε τι άλλο μπορεί να σκεφτεί αυτό το άκρως δημιουργικό μυαλό!

Onward

Το νέο animation της Pixar που ετοιμάζεται να μας συγκινήσει, να μας κάνει να γελάσουμε και να μεταφερθούμε στους μαγικούς κόσμους που δημιουργεί η γνωστή εταιρεία. Ο Chris Pratt και ο Tom Holland δανείζουν τη φωνή τους σε δύο ξωτικά που ξεκινάνε ένα ταξίδια για να βρουν… το άλλο μισό του πεθαμένου πατέρα τους!


The Walking Dead: World Beyond

Το αγαπημένο κόμικ, και πολυβραβευμένο, του Robert Kirkman θα αποκτήσει και μία τρίτη σειρά. Πέρα από το The Walking Dead που βρίσκεται, ήδη, στην 10η σεζόν του (και συνεχίζει) και το Fear the Walking Dead, έρχεται και η τρίτη σειρά που θα μας πάει στο World Beyond!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;