Κοινωνικό μέρισμα 2019: Αυτές είναι οι τρεις κατηγορίες των δικαιούχων!
Κοινωνικό μέρισμα 2019: Δείτε ποιοι θα το λάβουν πριν τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Ανάμεσα στις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε και στο κοινωνικό μέρισμα 2019, διευκρινίζοντας σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων θα δοθεί.

«Σήμερα ανακοινώνω ότι περίπου 200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων Ελλήνων θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός για το κοινωνικό μέρισμα 2019.

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Οι τρεις (3) κατηγορίες δικαιούχων:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσδιόρισε τα 200.000 νοικοκυριά ως εξής:

1. Μακροχρόνια ανέργους

2. Πολύτεκνες οικογένειες

3. Οικογένειες με τέκνα ΑΜΕΑ

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από το Υπουργείο Οικονομικών μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για το κοινωνικό μέρισμα 2019 και τους δικαιούχους που θα το λάβουν:

«Σήμερα μπορώ να σας πω ότι περίπου, σχεδόν, 200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων Ελλήνων θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα. Η κατεύθυνση είναι εξαιρετικά στοχευμένη. Συμπολίτες μας, που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Ποιοι είναι αυτοί; Τους πιο αδύναμους από τους μακροχρόνια άνεργους, τις πολύτεκνες οικογένειες και μια κατηγορία για την οποία νοιάζομαι ιδιαίτερα, τις οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα ΑΜΕΑ! Εκεί θα κατευθυνθεί το επιπλέον πλεόνασμα, το οποίο μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε. Ανακοινώσεις θα γίνουν από το Υπουργείο Οικονομικών στο τέλος της εβδομάδας. Έτσι αποδεικνύουμε, έμπρακτα, τη δική μας κοινωνική ευαισθησία».

Δείτε ακόμα: Δώρο Χριστουγέννων 2019: Μάθε πώς θα υπολογίσεις το ποσό που δικαιούσαι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;