GNTM 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι (Vid)
GNTM 2: Με τη χτεσινή αποχώρηση, έχουμε πλέον την τελική δεκάδα του διαγωνισμού!

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και στενεύουν τα περιθώρια στο GNTM 2, με αποτέλεσμα οι παίκτριες του διαγωνισμού να καλούνται να φέρουν εις πέρας όλο και πιο απαιτητικά concepts.

Στο χτεσινό concept συγκεκριμένα, τα κορίτσια του GNTM 2 κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μπροστά στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου, ως σύγχρονες “Εύες” στον τεχνητό παράδεισο του set και δίπλα σε έναν “Αδάμ”, το μοντέλο-παρτενέρ τους στη συγκεκριμένη φωτογράφιση από τη Γερμανία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Απόψε, ο φωτογράφος μας είναι ο Πάνος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ψάχνει στα κορίτσια ένα ήρεμο πρόσωπο και ένα αγνό βλέμμα. @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr @panosgi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, το πολυπόθητο αβαντάζ στη φωτογράφιση είχε η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο, στη φωτογράφιση για το cover του Madame Figaro.

Εκτός από το αβαντάζ της όμως, η Μαρία Μιχαλοπούλου είχε στο χτεσινό επεισόδιο να δώσει και ένα disadvantage σε κάποια παίκτρια της επιλογής της. Η Μαρία, λοιπόν, έδωσε απλόχερα το disavantage στην Άννα Χατζή, αποσκοπώντας προφανώς να την αποδυναμώσει.

Έλα, όμως, που το disavantage λειτούργησε υπέρ της, αφού η Άννα Χατζή κέρδισε τελικά την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας.

Οι διαγωνιζόμενες που είχαν τη χειρότερη φωτογραφία στο πλατό αποχώρησης του GNTM 2 ήταν η Ασημίνα Χαρίτου, η Χαρά Παππά και η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Τελικά, η κοπέλα που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων είναι η…  Ασημίνα Χαρίτου και έχει πλέον σχηματιστεί η τελική δεκάδα του διαγωνισμού!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Για την Ασημίνα, το ταξίδι του #GNTMgr θα σταματήσει πριν την τελική δεκάδα. Ας ακούσουμε τι έχει να μας πει. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Δείτε εδώ το trailer για το σημερινό επεισόδιο του GNTM 2 (03/12), στο οποίο φαίνεται πως… επιστρέφουν γνώριμα πρόσωπα για χάρη της φωτογράφισης:

Δείτε ακόμα: Ασημίνα Χαρίτου: 13 πράγματα που δε γνώριζες για την παίκτρια του Next Top Model 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
9'
62 - 44
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;