ΚΕΑ Δεκεμβρίου 2019, επίδομα παιδιού & άλλα επιδόματα: Δείτε πότε καταβάλλονται από τον ΟΠΕΚΑ

Από neolaia.gr Team 3 Δεκεμβρίου 2019

ΚΕΑ Δεκεμβρίου 2019: Δείτε αναλυτικά ΟΛΑ τα επιδόματα που θα πληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, αναμένεται να καταβληθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα εξής επιδόματα:

Το Επίδομα παιδιού (έκτη δόση), τα Προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ Δεκεμβρίου 2019), το Επίδομα στέγασης (ενοικίου), το Επίδομα ομογενών και άλλα.

Πριν τα Χριστούγεννα, λοιπόν, αναμένεται να καταβληθούν από τον ΟΠΕΚΑ τα εξής επιδόματα:

Α) Το επίδομα παιδιού Α21 (Έκτη δόση)

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα της έκτης δόσης στο επίδομα παιδιού Α21 αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων ανάμεσα στις ημερομηνίες 18-20 Δεκεμβρίου 2019, δηλαδή Τετάρτη μέχρι Παρασκευή.

Τα χρήματα θα δοθούν νωρίτερα λόγω των εορτών, προκειμένου οι οικογένειες που θα τα λάβουν, να μπορέσουν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους και συγχρόνως να τονωθεί η αγορά.

Υπενθυμίζουμε ότι ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αίτηση Α21 έχει ενεργοποιηθεί και δέχεται νέες αιτήσεις για όλους όσοι δεν έχουν υποβάλλει φέτος αίτηση Α21.

Β) ΚΕΑ Δεκεμβρίου 2019

Το ΚΕΑ Δεκεμβρίου 2019 αναμένεται να πληρωθεί στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Νοεμβρίου 2019, ανάμεσα στις ημερομηνίες 18 με 24 Δεκεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Γ) Επίδομα ενοικίου

Επίδομα ενοικίου στέγασης μηνός Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί σε όσους και όσες υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως και τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Δ) Προνοιακά και αναπηρικά επιδόματα μηνός Δεκεμβρίου

Δείτε ακόμα: Κοινωνικό μέρισμα 2019: Αυτές είναι οι τρεις κατηγορίες των δικαιούχων!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ