ΦατΕlvis:
Οι ΦατΕlvis μιλούν στο Neolaia.gr και αποδεικνύουν ότι το rock 'n' roll είναι πιο ζωντανό από ποτέ

Οι @ΦατElvis έχουν έρθει για να μας χορέψουν για τα καλά! Το κοινό παρεκτρέπεται σε κάθε τους εμφάνιση, υστερία και φρενίτιδα χτυπάει τη “νεολαία” από τις πρώτες νότες…

Γνωρίστε πρώτοι την πιο “παχουλή” rock ‘n’ roll μπάντα της Αθήνας!

 ΦατΕlvis, λοιπόν, δεν φαίνεστε και τόσο “χοντροί”, αλλά σίγουρα ακούγεστε αρκετά “Elvis”.

Πως θα χαρακτηρίζατε το μουσικό σας στιλ;

ΦατElvis: Χορεύουμε πολύ και τα καίμε… συνήθως είμαστε πιο χοντροί! Αποφεύγουμε τα πολλά σάντουιτς με φυστικοβούτυρο που έτρωγε κατά κόρον ο Elvis! Ο “Βασιλιάς” βέβαια έχει ξεχωριστή αξία για εμάς, από τις μουσικές μέχρι και τις γευστικές του προτιμήσεις. “Βασιλιάς” σε όλα!

Αυτή την στιγμή παρουσιάζουμε μια μίξη rock ’n’ roll και retro 60’s – 70’s διασκευών, δεν είμαστε σε καμία περίπτωση μια Elvis tribute band ή μια μπάντα που περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο μουσικό ιδίωμα. Σίγουρα το rock ’n’ roll είναι η βάση και έμπνευσή μας, αλλά συμπληρώνουμε με λίγο ρομάντζο τύπου Tom Jones και blueζιές του νότου. Μας αρέσει να παρουσιάζουμε τραγούδια που έχουν μια νοσταλγία και που δεν παίζονται συχνά.

Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα μεγάλο rock ’n’ roll party, να λιώνει ο κόσμος στον χορό… να ιδρώνουμε την φανέλα.

Μόνο φανέλες δεν φοράτε! Η εμφάνισή σας είναι αρκετά “retro”. Θεωρείτε πως συμβάλλει στην εμπειρία;

ΦατElvis: Η αλήθεια είναι πως rock ’n’ roll μπορείς να παίξεις φορώντας και παντόφλες, αλλά για εμάς βοηθάει στο να μπούμε στην ψυχολογία του show. Να προσπαθήσουμε να δώσουμε μια extra νότα αυθεντικότητας και φυσικά να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπει ο κόσμος στο κλίμα και να διασκεδάσει πραγματικά οπότε σίγουρα η όλη εμπειρία μετράει. Δεν είναι τυχαίο ότι λέμε “βλέπω ένα live” και όχι “ακούω ένα live”.

Επίσης έχουμε βρει έναν ευφάνταστο τρόπο να απενοχοποιήσουμε τα καουμπόικα πουκάμισα που εμάς μας αρέσουν έτσι κι αλλιώς!

Δεν υπάρχουν αρκετές “vintage” μπάντες στην πόλη; Γιατί αυτό που κάνετε είναι τόσο διαφορετικό;

ΦατElvis: Υπάρχουν πολύ πολύ καλές “vintage” μπάντες στην πόλη σε παικτικό επίπεδο και είναι όντως αρκετές, σίγουρα περισσότερες από όσο αντέχει η σκηνή της Αθήνας! Δεν θα θέλαμε να χαρακτηριζόμαστε “vintage” αλλά περισσότερο ως κλασική rock’n’roll μπάντα. Η διαφοροποίησή μας ως ΦατElvis είναι η βιωματική εμπειρία που νιώθει κάποιος όταν έρχεται σε κάποιο live μας… που χορεύει, τραγουδάει και συμμετέχει με όλη του την ενέργεια, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η μουσική που παίζουμε είναι πραγματικά αειθαλής και αυτό φαίνεται στην αποδοχή του κόσμου.

Θέλουμε ο κόσμος να νιώσει την ενέργεια του rock ‘n’ roll ακριβώς όπως στα μεγάλα venues της Αμερικής στα 60’s όταν έβγαινε ο Jerry Lee Lewis και έβαζε φωτιά στο πιάνο για να κλέψει όλη την δόξα από τον Chuck Berry σε ένα κατάμεστο θέατρο που ήταν όλοι σε έκσταση. Μεγαλεπήβολος στόχος, αλλά τέτοια ενέργεια θέλουμε να βγάζουμε.

Πότε είναι το επόμενο “παχουλό” σας rock ‘n’ roll party;

ΦατElvis: Οι άμεσες εμφανίσεις μας είναι στο @μπι urban bar & eatery στο Χαλάνδρι, την Παρασκευή στις 6/12 και στο @YOLO Cafe στην Κερατέα στις 13/12.

Μας αρέσει που παίζουμε σε διαφορετικά μέρη συνέχεια, είναι σαν να κάνουμε rock ‘n’ roll tour!

Για να χορέψετε και εσείς ακολουθήστε τους @FatElvis εδώ: www.facebook.com/FatElvisGreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;