Alexandra Grant: Γιατί επιμένει στο φυσικό γκρίζο των μαλλιών της;
Η Alexandra Grant μίλησε για την επιλογή της να μην βάψει τα μαλλιά της!

Η Alexandra Grant, η σύντροφος του Keanu Reeves, είχε μονοπωλήσει πριν από λίγο καιρό το ενδιαφέρον των media καθώς είχε κάνει κοινή εμφάνιση μαζί με τον αγαπημένο της στο Lacma LACMA Art+ Film Gala , αν και ο Keanu Reeves δεν συνηθίζει να εμφανίζεται καθόλου συχνά με τις συντρόφους του.

Αυτό που είχε προκαλέσει έντονα σχόλια λοιπόν μετά την κοινή τους εμφάνιση στο φετινό Lacma LACMA Art+ Film Gala στο Λος Άντζελες ήταν το γεγονός ότι η Alexandra Grant φαινόταν μεγαλύτερη από τον Keanu Reeves, αν και είναι 9 χρόνια μικρότερη από αυτόν.

Μάλιστα φαίνεται ότι αίσθηση είχε προκαλέσει η επιλογή της Alexandra Grant να διατηρήσει το φυσικό γκρίζο των μαλλιών της, σε αντίθεση με πολλές γυναίκες της ηλικίας της που δεν το προτιμούν

και το βάφουν. Έτσι, η ίδια θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα κάνοντας μία ανάρτηση στο Instagram, η οποία περιλάμβανε ένα screenshot από ένα άρθρο που έλεγε ότι σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήχθη σε 50.000 γυναίκες ο καρκίνος του μαστού συνδέεται με την βαφή μαλλιών και με τα χημικά που χρησιμοποιούνται προκειμένου να παραμείνει ίσιο το μαλλί.

Στην λεζάντα που συνόδευσε βέβαια την φωτογραφία ανέφερε ότι η ίδια έχει γκρίζα μαλλιά από περίπου 20 ετών και τα έβαφε, αλλά στα 30 της δεν άντεχε άλλο την τοξικότητα των βαφών και σταμάτησε. Τόνισε ωστόσο ότι “η κάθε γυναίκα είναι ελεύθερη να δείχνει όπως επιθυμεί σε κάθε ηλικία, αλλά αν πιέζεται από τα στάνταρ της ομορφιάς, τότε μάλλον πρέπει να μιλήσουμε για αυτά”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Wow. Today’s news… The numbers are staggering, especially for womxn of color. I went gray prematurely in my early 20’s… and dyed my hair every color along the way until I couldn’t tolerate the toxicity of the dyes any more. In my 30’s I let my hair turn “blonde”… I love and support that every womxn can choose how she wants to look at every age. But/and, if womxn are perishing from beauty standards… then let’s talk about those beauty standards. Love to all womxn!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Grant (@grantalexandra) στις

Δείτε επίσης: 23 γνωμικά του Keanu Reeves για να δεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια του 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
FT
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;