Adam Levine: Η επική φάρσα σε ανυποψίαστους περαστικούς
Ο Adam Levine ντύθηκε αστυνομικός και... μοίραζε κλήσεις!

Ο Adam Levine από τους Maroon 5 έκανε μία απίστευτη φάρσα σε ανυποψίαστους περαστικούς. Ο γνωστός frontman φόρεσε μία υπηρεσιακή στολή και με ένα μπλοκάκι στο χέρι μοίρασε αλόγιστα κλήσεις! Κι όμως, δε διάβασες λάθος!

Η μεταμφίεση του ήταν αρκετή για να μην τον αναγνωρίσουν (αμέσως) οι ανυποψίαστοι περαστικοί. Μάταια προσπαθούν να καταλάβουν γιατί θα πρέπει να λάβουν την κλήση, εφόσον έχουν χρόνο στο παρκόμετρο ή ακόμη και με αιτιολογία πως μπήκαν πιο γρήγορα από ότι προβλέπεται στη θέση στάθμευσης. Ο Adam Levine μοιάζει αδυσώπητος και ετοιμάζεται να επιδώσει τις κλήσεις σε όλους στον δρόμο του Λος Άντζελες, προβάλλοντας τις πιο απίθανες δικαιολογίες. Ότι και να του έλεγαν αυτός έδινε τις κλήσεις!

Τελικά, οι περαστικοί όταν κοιτούσαν τι αναγραφόταν στις κλήσεις έμειναν άναυδοι. Η κλήση ήταν, τελικά, δύο δωρεάν εισιτήρια για την επικείμενη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος. Μπορεί, οι οδηγοί να ήταν αρχικά εκνευρισμένοι, αλλά τελικά κέρδισαν το πιο όμορφο δώρο.

Βάλε για λίγο τον εαυτό σου στη θέση των περαστικών και των οδηγών! Φαντάζομαι ότι θα είχες κι εσύ άπειρα νεύρα και μετά τρελή χαρά!

Ο γνωστός τραγουδιστής των Maroon 5 έκανε τη φάρσα αυτή για την εκπομπή του Jimmy Kimmel! Και παρακάτω μπορείς να δεις το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Αφιέρωμα | Maroon 5 – Moves Like Jagger | Τα καλύτερα Covers!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
0 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;