Χριστούγεννα 2019: 5 τραγούδια που δε γίνεται να λείπουν από την εορταστική σας playlist
Αυτά τα κομμάτια πρέπει να τα βάλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο playlist σου για τα Χριστούγεννα 2019!

Επιτέλους έφτασε Δεκέμβριος και τα Χριστούγεννα 2019 είναι πιο κοντά από ποτέ. Ήδη, η πόλη έχει στολιστεί και (κατά παράδοση) μετά του Αγίου Νικολάου, 6 Δεκεμβρίου, στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι μας. Και για να γίνει ακόμη πιο σωστά ο στολισμός πρέπει να έχουμε και το κατάλληλο soundtrack.

Τα τραγούδια που θα μας βάλουν στη γιορτινή αυτή διάθεση! Που θα μας θυμίσουν χιόνια, λαμπιόνια στους δρόμους, ζεστά καφέ και ότι άλλο έχεις συνδέσει με τα Χριστούγεννα!

Πέρα από τα κλασσικά κομμάτια που ΔΕΝ πρέπει, με τίποτα, να απουσιάζουν από το Χριστουγεννιάτικο playlist σου, σου έχω και μερικά πιο καινούρια. Έτσι, για την ανανέωση!

Δέσποινα Βανδή – Χριστούγεννα

Ξεκινώντας από τα κλασσικά κομμάτια! Κάθε χώρα έχει ένα τοπικό κομμάτι που δεν λείπει από το soundtrack των Χριστουγέννων, επομένως εσύ θα το αφήσεις έξω από την playlist για τα Χριστούγεννα 2019; Όχι, βέβαια! Είναι ένα κομμάτι που όποτε και να το ακούσεις σε βάζει στο κλίμα των γιορτών και σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη και… χριστουγεννιάτικη!

Wham! – Last Christmas

Ακόμη ένα κλασσικό χριστουγεννιάτικο κομμάτι που ακούμε ξανά και ξανά! Είναι ένα χαρακτηριστικό κομμάτι για τις γιορτές και αν έχεις γεννηθεί την δεκαετία του ’90, δεν παίζει να μην το λατρεύεις!

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

Η Mariah Carey θεωρείται παγκοσμίως, κάτι, σαν τη βασίλισσα των Χριστουγέννων. Και πώς να μη θεωρείται, αφού αυτό το κομμάτι το ακούν οι λαοί σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Επίσης, στα αυτιά μου είναι κάπου εκεί με το Ρούντολφ το ελαφάκι και άλλα τέτοια τραγούδια. Οπότε, δε θα μπορούσα να το παραλείψω από την playlist για τα Χριστούγεννα 2019.

Ariana Grande – Santa Tell Me

Από τα πιο φρέσκα και πρόσφατα κομμάτια της λίστας. Η Ariana Grande προσπάθησε να μιμηθεί την τεράστια επιτυχία της Mariah Carey και σε ένα βαθμό τα έχει καταφέρει. Όσο περνάνε τα χρόνια, το τραγούδι αυτό γίνεται ένα από τα must των Χριστουγεννιάτικων playlist!

Taylor Swift – Christmas Tree Farm

Η Taylor Swift έχει να κυκλοφορήσει κάτι Χριστουγεννιάτικο από το 2006! Και φαίνεται πώς έκανε μία ιδιαίτερα καλή δουλειά με το νέο αυτό της κομμάτι. Σε μεταφέρει στην φάρμα που μεγάλωσε όπου καλλιεργούσαν οι γονείς της έλατα και σου δημιουργεί εικόνες στοργής, έρωτα και ότι άλλο μπορεί να σου προσφέρουν τα Χριστούγεννα. Οπότε, τα Χριστούγεννα 2019 θα έχουν το στίγμα της Taylor.

Δες επίσης: Χριστούγεννα 2019: Ξεκινάει το εορταστικό ωράριο καταστημάτων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;