GNTM 2: Το κορίτσι - φαβορί που αποχώρησε από το παιχνίδι (Vid)
GNTM 2: Άλλη μια αποχώρηση και πλέον είμαστε στις Top6!

Όσο περνούν οι εβδομάδες, τόσο και λιγοστεύουν οι παίκτριες του GNTM 2 και η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του φετινού διαγωνισμού μοντέλων έχει επισήμως ξεκινήσει, αφού μετά την αποχώρηση στο χτεσινό επεισόδιο, έχουμε πλέον την τελική εξάδα.

H Κέισι Μίζιου και η Κάτια Ταραμπανκό ήταν οι νικήτριες της προηγουμένης δοκιμασίας, αφού το διαφημιστικό teaser που τράβηξαν, σύμφωνα με τους κριτές, φάνηκε παραπάνω από αντάξιο των προσδοκιών.

Οι νικήτριες, λοιπόν, της δοκιμασίας της Δευτέρας, Κάτια και Κέισι, έπρεπε να διαλέξουν ποια κορίτσια θα ευνοήσουν και σε ποιες θα δώσουν το περιβόητο disavantage για να τις αποδυναμώσουν, στο χτεσινό concept που ήθελε τις παίκτριες να ποζάρουν στην κουτάλα μιας μπουλντόζας, ανεμίζοντας τα φορέματά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? + ?? = ? Για πάμε. @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr @genevievevv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Η Κέισι Μίζιου κλήθηκε να να επιλέξει τα ρούχα που θα φορέσουν οι παίκτριες στη δοκιμασία, ενώ η Κάτια Ταραμπανκό επέλεξε τον χρόνο φωτογράφισης της κάθε κοπέλας.

Η Κέισι επέλεξε να δυσκολέψει την Κάτια και την Άννα Χατζή, αφού κατά την κρίση της, τους έδωσε τα πιο δύσκολα ρούχα για φωτογράφιση και ευνόησε τη Χαρά Παππά και την Άννα Μαρία Ηλιάδη.

Η Κάτια από την άλλη, έδωσε στη Χαρά και στην Άννα Χατζή 4 λεπτά για να φωτογραφηθούν, ενώ στην Ίλντα Κρόνι και στην Άννα Μαρία μόνο 2 λεπτά στην καθεμία, θέλοντας να τις δυσκολέψει.

Την καλύτερη λήψη στη χτεσινή φωτογράφιση του GNTM 2 είχε η Κάτια Ταραμπανκό, ενώ τις χειρότερες είχε η Άννα Χατζή και η Ίλντα Κρόνι.

Η παίκτρια, όμως, που δεν τα κατάφερε και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι, μετά από απόφαση των κριτών, είναι η… Ίλντα Κρόνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Ίλντα βρέθηκε πολύ κοντά στον τελικό, όμως στο σημείο που είμαστε, το παραμικρό λάθος μπορεί να στερήσει κάθε ευκαιρία. #GNTMgr @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα:

Απ’ ότι φαίνεται μάλιστα, θα δούμε επεισόδιο και αυτή την Πέμπτη, 12/12, και ιδού το trailer:

Δείτε ακόμα: Ίλντα Κρόνι: 10 πράγματα που δεν ήξερες για την παίκτρια του GNTM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;