Η Siri διακόπτει μετεωρολόγο on air για να διορθώσει την πρόγνωσή του (Vid)
Awwwwwkward.

Σε αρκετά όκουορντ θέση φαίνεται να βρέθηκε ο μετεωρολόγος Tomasz Schafernaker του BBC, όταν… κατά λάθος ενεργοποιήθηκε ο ψηφιακός βοηθός του, ενώ εκείνος βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση σε εθνικό δίκτυο και τον διέκοψε για να τον διορθώσει στην πρόβλεψή του, αν έχεις τον Θεό σου.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος εκείνη τη στιγμή μιλούσε για πιθανή χιονόπτωση σε ορισμένες περιοχές της κεντροδυτικής Αμερικής, όταν ξαφνικά η Siri μέσω του Apple Watch του ενεργοποιήθηκε και διευκρίνισε ότι δεν προβλέπεται χιονόπτωση, σύμφωνα με τη δική της πρόβλεψη.

“Δεν προβλέπεται χιόνι τις επόμενες ημέρες“, τόνισε με αποφασιστικότητα η Siri, αμφισβητώντας, την πρόγνωση που έκανε ο μετεωρολόγος στον αέρα της εκπομπής.

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Ο συνάδελφος του Schafernaker βρήκε ευκαιρία να κάνει πλάκα, λέγοντας: “Νόμιζα ότι είχε χιόνι η πρόβλεψή σου”, ενώ ο ετοιμόλογος μετεωρολόγος απάντησε: “ναι, αλλά μάλλον δεν ξέρει για ποιο μέρος μιλάω”.

Ο ίδιος ο Schafernaker, μάλιστα, έκανε retweet το tweet του BBC, λέγοντας πως δεν ενεργοποίησε ο ίδιος τη Siri, ενώ ένας άλλος λογαριασμός σχετικός με τον καιρό τόνισε πως μπορεί να είχε ενεργοποιημένο το “Raise to Speak”.

Δες ακόμα: Κι όμως, μια μπανάνα – έργο τέχνης κοστίζει 120.000 δολάρια

Μη Σου Τύχει: Πολιτικός την… αμόλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης και… ακούστηκε δυνατά (Video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;