Forbes: 8 πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι την περίοδο των Χριστουγέννων!
Αυτά κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι σύμφωνα με το Forbes κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών!

Το Forbes είναι ένα από τα πιο γνωστά περιοδικά επιχειρηματικότητας, όπου καθημερινά δημοσιεύονται θέματα σχετικά με την καριέρα, την επιχειρηματικότητα και την επιτυχία.

Έτσι, καθώς οδεύουμε προς το τέλος της χρονιάς και είμαστε μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα σας δίνουμε δια χειρός Forbes μερικά πράγματα που κάνει ένας επιτυχημένος άνθρωπος εν μέσω εορτών, ώστε να κατακτήσετε και εσείς την κορυφή της επιτυχίας. Ή τουλάχιστον έτσι σας υποσχόμαστε εμείς και το Forbes!

Ας τα δούμε λοιπόν…

1.Σταματήστε να αναβάλλετε την ενασχόλησή σας με ενδιαφέροντα project λόγω εορτών. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι σύμφωνα με το Forbes αρπάζουν κάθε ευκαιρία την στιγμή που εμφανίζεται χωρίς δικαιολογίες.

2.Δημιούργησε μία λίστα με τους στόχους που θα ήθελες να επιτύχεις μέσα στον επόμενο χρόνο, αλλά μην αρκεστείς σε αυτό. Μόλις καταγράψεις τους στόχους σου γράψε όσο πιο αναλυτικά γίνεται τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να του επιτύχεις.

3.Οι επιτυχημένοι άνθρωποι σαφώς και πηγαίνουν σε party και οικογενειακά τραπέζια κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων, αλλά φροντίζουν να μην πιουν πολύ, ώστε να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην δουλειά την επόμενη ημέρα. Και η επιστροφή στην δουλειά δεν συνεπάγεται απαραίτητα την επιστροφή στο γραφείο!

via GIPHY

4.Αν ο στόχος σου είναι να βρεις μία δουλειά, τότε μην σταματήσεις την αναζήτηση εργασίας κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Αντιθέτως, τότε είναι που πρέπει να επιταχύνεις, διότι θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις περισσότερο λόγω λιγότερου ανταγωνισμού.

5.Επιπλέον, κάτι που μπορείς να κάνεις κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων είναι να ανανεώσεις το βιογραφικό σου και το προφίλ σου στο LinkedIn, καθώς και να επικοινωνήσεις με άτομα που ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν με τους επαγγελματικούς σου στόχους.

6.Οι επιτυχημένοι άνθρωποι στο τέλος της χρονιάς κάνουν μία σύντομη ανασκόπηση βλέποντας τα επιτεύγματά τους κατά την διάρκεια της χρονιάς. Έπειτα, τα αναφέρουν στο αφεντικό τους, προκειμένου να ζητήσουν αύξηση ή προαγωγή. Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ προαγωγή ή αύξηση, μπορείς να κάνεις το ίδιο!

via GIPHY

7.Η επισκόπηση του έτους μπορεί όμως να αφορά και κάτι ακόμη, όπως η αλλαγή καριέρας. Οι έξυπνοι και επιτυχημένοι άνθρωποι φροντίζουν να “ζυγίσουν” τις συνθήκες, τους στόχους και τις επιθυμίες τους αυτή την περίοδο, ώστε να ξεκινήσουν δυναμικά το επόμενο έτος!

8.Η εποικοδομητική κριτική ή αλλιώς το feedback είναι κάτι που όχι μόνο δεν τρομάζει τους ανθρώπους που θέλουν να πετύχουν στον τομέα τους, αλλά το αποζητούν. Και η καλύτερη περίοδος για να δεχθούν την εποικοδομητική κριτική είναι το τέλος της χρονιάς, όπου συνήθως ζητούν από τον περίγυρό τους ένα συνολικό feedback προκειμένου να βελτιωθούν τη νέα χρονιά.

Δείτε επίσης: Τα 6 λάθη που κάνεις όταν ψάχνεις για μία δουλειά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;