GNTM 2: Γιατί η Σουζάνα έκανε αγωγή στον χορογράφο του παιχνιδιού Τάσο Ξιάρχο;
Η Σουζάνα Κουόλ αποκαλύπτει γιατί έκανε αγωγή στον χορογράφο του GNTM 2!

Ο Τάσος Ξιάρχο είχε βρεθεί στο σπίτι του GNTM 2 για 2 επεισόδια προκειμένου να μάθει στα κορίτσια πώς να περπατάνε φορώντας τακούνια. Η Σουζάνα ήταν παρούσα στα επεισόδια που ο γνωστός χορογράφος βρέθηκε στο GNTM και μάλλον δεν τα πήγαν και πολύ καλά, όπως αποκάλυψε ο χορογράφος αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου.

Ωστόσο, η Σουζάνα βρίσκεται πλέον εκτός παιχνιδιού και φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”, όπου αποκάλυψε ότι έκανε ο manager της, έκανε μήνυση στον Τάσο Ξιάρχο.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε το εξής: «Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με τον Τάσο. Φαίνεται πως αυτός είχε θέμα μαζί μου. Έλεγε κάποια πράγματα στις εκπομπές. Έλεγε τα δικά του για μένα. Δε ξέρω αν έβριζε και τι έλεγε για μένα. Εγώ δε δίνω σημασία σε αυτά, αλλά έχει δώσει ο manager μου. Του έχει κάνει αγωγή γιατί έχει πει πολλά πράγματα. Όλα αυτά τα έχει πει μόνο και μόνο για να βγει στην δημοσιότητα. Δεν ξέρω γιατί τα έχει πει, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Ποτέ δε μιλούσαμε στα παρασκήνια. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά με το που βγήκα και είδα πως έχει πει πολλά πράγματα για μένα, που δεν ισχύουν κιόλας… Του manager μου δεν του άρεσε αυτό και του άσκησε αγωγή».

Παρόλα αυτά, ο Τάσος Ξιάρχο αρνείται ότι έγινε μήνυση εις βάρος του από την Σουζάνα, ενώ σήμερα δήλωσε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” πως βρέθηκε από κοντά με την Σουζάνα και έλυσαν τις διαφορές τους.

Δείτε την απάντηση του χορογράφου:

Δείτε επίσης: Πώς θα ήταν το ζώδιό σου αν… πήγαινε στο GNTM; (vid) 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;