Αντικαπνιστικός νόμος: Πελάτες -
Ντάξει, γενικά είναι κρίμα να την πληρώνει ο σερβιτόρος.

Ο αντικαπνιστικός νόμος για μερικούς είναι ό,τι χειρότερο πέρασε από την ελληνική βουλή τον τελευταίο καιρό. Πολλοί φανατικοί καπνιστές δεν διστάζουν να βγουν εκτός μαγαζιού πολλές φορές προκειμένου να απολαύσουν το τσιγάρο τους, καθώς τα τσουχτερά πρόστιμα έχουν αναγκάσει πολλούς καταστηματάρχες να απαγορεύσουν το τσιγάρο σε εσωτερικούς χώρους.

Έτσι, είναι συγκλονιστικό το πόσες φιλίες μπορείς να δημιουργήσεις καθισμένος μέσα στο κρύο δίπλα από ένα τραπεζάκι που πάνω του έχει μόνο ένα τασάκι. Ο αντικαπνιστικός νόμος λοιπόν, έχει καταφέρει να συσφίξει περισσότερο τις ανθρώπινες σχέσεις και σίγουρα έχει αποτύχει στο κόψιμο του τσιγάρου.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποιοι επιτήδειοι οι οποίοι μάλλον έχουν ήδη αρκετούς φίλους, οπότε βγαίνουν για ένα τσιγάρο και δεν επιστρέφουν ποτέ. Φυσικά, δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αν πριν φύγουν, δεν έριχναν καλύτερες “πιστολιές” κι από την Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό φυσικά δεν χαροποιεί τους καταστηματάρχες, οι οποίοι ήδη βλέπουν μειωμένα κέρδη λόγω του ότι πολλοί θαμώνες (από εκείνους που πληρώνουν) έχουν σταματήσει να πηγαίνουν στα μαγαζιά τους, λόγω του ότι δεν μπορούν να καπνίσουν. Η “πιστολιά” λοιπόν επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την οικονομική κατάσταση των μαγαζιών.

Για αυτό το λόγο οι καταστηματάρχες ζητούν την λήψη δραστικών μέτρων. Πιο συγκεκριμένα, ζητούν να ανοίξουν λέσχες καπνίσματος, ώστε να μπορούν απερίσκεπτα οι καπνιστές να ασκούν το χόμπι τους.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ντάξει guys. Βγαίνετε για να ξεχαρμανιάσετε, λογικό. Είναι κρίμα να την πληρώνουν τα γκαρσόνια.

Δείτε επίσης: Η πατέντα για το κάπνισμα στο Ροδολίβο Σερρών προκάλεσε πολλά σχόλια στο Twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;