Φτάνει πια με τα
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και ήρθε η ώρα να ζωγραφίσεις χαμόγελα στα πρόσωπα που αγαπάς

Εν όψει Χριστουγέννων και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Άγιος Βασίλης αναμένεται να λάβει χιλιάδες γράμματα από “καλά” και “κακά” παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Ναι, είναι αυτή η εποχή του χρόνου, που δίνει ζωή στον αγαπημένο μας παιδικό μύθο, ο οποίος υπόσχεται να μην αμελήσει τις επιθυμίες και ευχές μας για τρελά και θεότρελα δώρα, είτε είμαστε ακόμα παιδιά, είτε ενήλικες.

Λόγω της γνωστής παρανόησης που ανέκαθεν πλαισίωνε τη μυθική μορφή των Χριστουγέννων, ξέρουμε καλά ότι τα δώρα του Santa δικαιούνται αποκλειστικά όσοι και όσες υπήρξαν “καλά” παιδιά κατά τη διάρκεια του χρόνου και επομένως, πρέπει να τηρούμε ορισμένες προϋποθέσεις, προκειμένου να παραλάβουμε δώρο από τον παχουλοκομψό κύριο με την κόκκινη στολή, την κατάλευκη γενειάδα και το χαμόγελο μέχρι τ’ αφτιά.

Τι θα απογίνουν, όμως, τα “κακά παιδιά” του κόσμου τούτου και δεν αναφέρομαι (μόνο) στους Rolling Stones!

Τι θα γίνει με όλους εμάς που πάνω στα νεύρα μας αντιμιλήσαμε, ξεπεράσαμε τα όρια ή παραφερθήκαμε;

Επειδή, λοιπόν, η χρόνια διάκριση μεταξύ “καλού” και “κακού” παιδιού μας έχει λιγάκι κουράσει, ήρθε η ώρα να την αφήσουμε πίσω και να γίνουμε εμείς οι Secret Santa που πάντα ονειρευόμασταν και που αξίζουν όλοι εκείνοι που αγαπάμε!

Πώς μας ήρθε η ιδέα να γίνουμε Secret Santa φέτος τα Χριστούγεννα, θα ρωτήσεις, και εδώ είμαστε για να σου πούμε!

Θυμάσαι εκείνο το παιχνίδι που έπαιζες κάποτε με την παρέα σου και στο οποίο έγραφες σε χαρτάκια τα ονόματα του κάθε μέλους της, διαλέγοντας στην τύχη τίνος ο μυστικός Άγιος Βασίλης είσαι;

Ε, λοιπόν, μας το θύμισε ο Κωτσόβολος και ανακαλύψαμε ότι τα πιο όμορφα δώρα έρχονται από τον δικό μας Secret Santa!

Κι επειδή δεν πιστεύουμε σε “καλά” και “κακά” παιδιά ή παιδιά “ανώτερων” και “κατώτερων” θεών, ψηνόμαστε φουλ να κάνουμε υπέροχα δώρα στους αγαπημένους μας, δώρα που ξέρουμε ότι θα αγαπήσουν εκείνοι που θα τα λάβουν και που τα χρειάζονται.

Τι κι αν δεν πρόλαβες να στείλεις ακόμα γράμμα στον Άγιο Βασίλη; Τι κι αν ανήκεις στα «καλά παιδιά» ή στα “κακά παιδιά”, διοργάνωσε τον δικό σου secret santa !

Για ακόμα μία χρονιά, τα καταστήματα Κωτσόβολος επιφυλάσσουν την καλύτερη επιλογή για δώρα, έτσι ώστε να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και να νιώσετε καλύτερα το πνεύμα των γιορτών.

Για να μην αφήσεις άρα, κανένα “καλό” και “κακό” παιδί από τους φίλους ή την οικογένειά σου παραπονεμένο, στον Κωτσόβολο μπορείς να βρεις χρήσιμα gadgets, μικροσυσκευές και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που σίγουρα θα κάνουν τους αγαπημένους σου να σκάσουν το πιο πλατύ χαμόγελο ever!

Επειδή, λοιπόν, τα Χριστούγεννα σημαίνουν Κωτσόβολος και τέλεια δώρα και δεν είναι να χάνεις άλλο χρόνο, επίλεξε τώρα ένα από τα 95 καταστήματα ή το kotsovolos.gr και βρες τα δώρα που κάνουν το καλύτερο match με τις προτιμήσεις και επιθυμίες των ανθρώπων που αγαπάς.

Είμαστε 1000% βέβαιοι πως θα γίνεις ο καλύτερος secret (ή μη) Santa, αυτός που πάντα ήθελες να γίνεις, γιατί θα δώσεις μεγάλη χαρά και θα ανταμειφθείς με ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;